Yol üzerindeki duman panik yarattı

İstanbul ilinde yer alan Sultangazi ilçesinde yol üzerinde yer alan çatlaklardan çıkmaya başlayan duman etrafta çok büyük bir paniğe sebep oldu.

Yol üzerindeki duman panik yarattı


İstanbul ilinde yer alan Sultangazi ilçesinde yol üzerinde yer alan çatlaklardan çıkmaya başlayan duman etrafta çok büyük bir paniğe sebep oldu. Olayın yaşanmış olduğu yere intikal eden itfaiye ekiplerinin gerçekleştirdiği çalışmaların sonrasında dumanla alakalı kaynağın yeraltı kablolarında yer alan bir yanma olduğu tespit edildi.

Söz konusu bu olay ise, İsmetpaşa Mahallesi içerisinde yer alan 91 Sokak üzerinde gerçekleşti. Yol üzerinde yer alan çatlaklardan çıkmaya başlayan yoğun dumanlar etrafta panik sebebi oldu. Durumu gören vatandaşlar hızlı bir şekilde polis ekipleri ile birlikte itfaiye ekiplerine ihbarda bulundu.

Vatandaşlardan bazılarının ise tehlike olmasına karşın olayın yaşanmış olduğu yerden geçmeye devam ettiği, bir kısmınında cep telefonlarını kullanarak sosyal medya hesapları üstünden canlı yayın yapmaya devam ettiği açıkça görüldü. İtfaiye ekipleri ile birlikte polis ekipleri  çok kısa bir zaman içerisinde olayın yaşanmış olduğu yere intikal etti. Sokak  ise emniyet şeridi ile kapatılmış bir durumdayken, ekiplerin yapmış olduğu çalışma esnasında dumanın  asıl kaynağının yeraltı kabloları üzerinde yer alan yanma olduğu tespit edildi.


Olayın yaşanmış olduğu yere intikal eden elektrik arıza ekipleri ise burada yer alan yeraltı kabloların akımlarını hızlı bir şekilde kesti. Elektrik ekibinin tarafından ise yanma gerçekleşmiş olan noktaya hızlı bir şekilde müdahalede bulunuldu. Yeraltı kabloları üzerinde meydana gelen arıza çözüldükten sonra bölgeye yeniden enerji verilmeye başlandı.
 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.