Zonguldak'ta gözü dönen boşanma aşamasında ki koca eşinin sevgilisini bıçaklayarak öldürdü!

Zonguldak'ın Ç.aycuma İlçesi'nde yaşanan olayda Mustafa K. adlı şahıs boşanma aşamasında olduğu eşinin sevgilisini bıçaklayarak öldürdü.

Zonguldak'ta gözü dönen boşanma aşamasında ki koca eşinin sevgilisini bıçaklayarak öldürdü!

Zonguldak'ın Çaycuma İlçesi Ahatlı Mahallesi'nde yaşanan olayda Neriman K. ile Mustafa K. arasında yaşanan sıkıntı sonrasında Neriman K. eşi Mustafa K.'ye boşanma davası açtıktan sonra kardeşinin evine yerleşti. 

Neriman K.'nin evi terketmesi sonrasında genç kadının sevgili olduğu iddia edilen Yaşar Esen'de aynı eve yerleşerek bir süredir Neriman K. ile yaşamaya başladı. 

Bu durumu öğrenen Neriman K.'nin boşanma aşamasında ki eşi Mustafa K. iki oğlunu ve yanında bir kişiyi daha alarak Karabük'ten Çaycuma İlçesi'ne geldi. 

Neriman K., kardeşinin ve Yaşar Esen'in yaşadığı eve pencereden giren Mustafa K. yanında getirdiği bıçağı çıkararak evde kalan Yaşar Esen'i bıçakladı. 

Yaşar Esen aldığı bıçak darbeleri sonrasında kanlar içerisinde yere yığılırken, Mustafa K. ise suç aletiyle birlikte hızla bölgeden uzaklaştı, evde bulunan Neriman K.'nin durumu 112 ekiplerine haber vermesi sonrasında bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. 

Olayın yaşandığı eve gelen sağlık ekipleri tarafından bıçak darbeleriyle ağır yaralanan Yaşar Esen yapılan ilk müdahale sonrasında Çaycuma Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı, hastaneye kaldırılan Esen doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. 

Jandarma ekipleri tarafından evde yapılan detaylı inceleme sonrasında olayla ilgili soruşturma başlatılırken, Mustafa K., iki oğlu ve kimliği bilinmeyen bir kişi Karabük'te kaldıkları adreste yakalanarak gözaltına alındılar, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği aktarıldı. 


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.