Cumhurbaşkanı Erdoğan, Akşener'e yüklendi "Utan, utan"!

İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı'nın geçtiğimiz günlerde kurşunlanması sonrasında açıklamada bulunan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener "Recep Bey'in tehdidi üzerine partimiz 1. kattan ve 3. kattan kurşunlanmıştır." ifadelerini kullanmıştı, Akşener'i bu çıkışı sonrasında yanıt Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Utanmadan, sıkılmadın. İstanbul il teşkilatının maalesef bizim yönlendirmemiz sebebiyle kurşunlandığı yalanını ifade ettin. Utan utan utan. Tayyip Erdoğan'ın hayatında bu tür ahlaksızlık, bu tür adilik olmamıştır" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Akşener'e yüklendi "Utan, utan"!

Seçimlere sayılı günler kala siyasette heyecanlı anlar yaşanmaya devam ediyor. Türk siyasetinde yaşanan polemiklere bir yenisi daha eklenirken, geçtiğimiz günlerde İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı'na kurşun isabet etmiş, olay sonrasında binaya gelen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener açıklamada bulunmuştu. 

İYİ Parti Lideri Akşener, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamaya değinerek "Sana cumhurbaşkanı demem lazım ama cumhurbaşkanı böyle konuşmaz. Recep Bey'in tehdidi üzerine partimiz 1. kattan ve 3. kattan kurşunlanmıştır." ifadelerini kullanmıştı.

İYİ Parti Liderinin bu çıkışı sonrasında cevap Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan cevap gecikmedi, Cumhurbaşkanı Erdoğan "Hanımefendi çıkmış bizim yaptığımız hastanelerle dalga geçiyor. Hanımefendi gel Başakşehir Çam Sakura'yı gör, şehir hastanelerimizi gör. Bu hastanelerimiz olmasaydı şu Kovid'te biz ne yapardık ya? Kovid hastanelerimizi 3 ayda bitirdik. Beni çok sinirli görmüş o yüzden kalkmış bana papatya çayı tavsiye ediyor, biz de ona rezene çayı tavsiye ediyoruz.

O da yetmedi utanmadan sıkılmadan İstanbul İl Teşkilatı'nın kurşunlandığı yalanını söyledi. Utan utan! Tayyip Erdoğan'ın hayatında bu tür ahlaksızlıklar olmamıştır. Senin geçmişinde olmuş olabilir. İçişleri Bakanlığı bu olayın faillerini buldu, çıkardı. Şimdi özür dileyebiliyor musun? Dileyemezsin, bu bir cibiliyet meselesidir. 14 Mayıs'ta özellikle hanım kardeşlerimden bu hanımefendiye ders vermesini istiyorum." ifadelerini kullandı. 


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.