Aşk iddiaları ile alakalı açıklama yaptı

İsimleri devamlı olarak aşk dedikodularına karışmakta bulunan ''Erkenci Kuş'' ismine sahip olan dizinin başrol oyuncularından Demet Özdemir ile Can Yaman geçtiğimiz akşam eğlence çıkışında objektiflere yakalandı.

Aşk iddiaları ile alakalı açıklama yaptı


İsimleri devamlı olarak aşk dedikodularına karışmakta bulunan ''Erkenci Kuş'' ismine sahip olan dizinin başrol oyuncularından Demet Özdemir ile Can Yaman geçtiğimiz akşam eğlence çıkışında objektiflere yakalandı. Aşk dedikoduları ile alakalı yanıt vermiş olan Yaman ise; ''Daha  siz çok beklersiniz'' ifadelerine yer verdi.

Ünlü durumdaki oyunculardan biri olan Can Yaman, dün gece Demet Özdemir'le beraber eğlence amacıyla çıkmış oldukları mekanda görüntülenmiş oldu. Mekana girdikleri esnada ve çıktıkları esnada muhabirlerin sorularını cevapsız bir şekilde bırakmadı. Aşk yaşamakta oldukları iddialarını yanıtlayan ikili, sevgili olmadıkları konusunda da açıklama yaptı.

''Erkenci Kuş'' ismine sahip olan dizinin başrolleri Can Yaman ile birlikte Demet Özdemir haklarında pek çok aşk haberi gündeme gelmiş oldu. Dün gece ise eğlenmek amacıyla gitmiş oldukları mekana girme esnasında muhabirlerin ''Çıkış esnasında sizi el ele beklemekteyiz Demet Hanım ile'' şeklindeki sözünün üzerine Can Yaman; ''Daha  siz çok beklersiniz.'' şeklinde bir yanıt verdi.

Mekan çıkışında gazetecilere konuşma gerçekleştiren oyunculardan Demet Özdemir de ''Arkadaşlar herhangi bir aşk bulunmuyor. Ekip olarak eğlenmek amacı ile geldik.'' şeklinde yanıt verip Can Yaman'ın aşk  ile ilgili iddialarını yalanlamasını kesin bir dil ile doğruladı. Hayranları ise çiftin aşk haberini heyecanlı bir şekilde beklerken Yaman ile birlikte Özdemir ısrarlı bir şekilde arkadaş oldukları ve de aşk iddialarının yalan  bir durumda olduğunu dile getirmekteler.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.