Samsung şirketi katlanabilir özelliğe sahip telefon videosunu yanlışlıkla paylaştı

Samsung Vietnam, firmanın meraklı bir şekilde beklenmekte olan katlanabilir özelliğe sahip akıllı telefonuyla alakalı olarak resmi YouTube kanalı üzerine kısa bir tane tanıtım videosunu yükledi.

Samsung şirketi katlanabilir özelliğe sahip telefon videosunu yanlışlıkla paylaştı


Samsung Vietnam, firmanın meraklı bir şekilde beklenmekte olan katlanabilir özelliğe sahip akıllı telefonuyla alakalı olarak resmi YouTube kanalı üzerine kısa bir tane tanıtım videosunu yükledi. Lakin video '‘yanlışlıkla’' planlanmış olan tarihten önce yayınlanmış durumda bulunan Samsung Vietnam videosunu kısa zaman içerisinde yayından kaldırmış oldu. Fakat video, kaldırılmadan öncesinde ise çoktan kaydedilmişti.

Samsung şirketinin katlanabilir  özeliğe sahip akıllı telefonunda kullanacak olduğu Infinity Flex isimli ekranı Kasım ayı içerisinde gerçekleştirilen SDC 2018 kapsamında  görmüştük. Fakat konferans esnasında gösterilmiş olan prototip o kadar kötü bir tasarıma sahip durumdaydı ki kullanıcılardan bazılarının katlanabilir özelliğe sahip akıllı telefon hususunda heyecanı biraz olsa azalmıştı. Fakat bu video ise, heyecanı tekrardan alevlendirecek olabilir.

Haber görseli içerisinde de görmüş olabileceğiniz gibi Samsung şirketi, katlanabilir özelliğe sahip akıllı telefonun tasarımını fazlasıyla ciddi bir şekilde iyileştirmiş halde. Cihaz ise, SDC içerisinde gösterilmiş olan prototipine göre  daha fazla ince ve daha şık  bir tasarım hatlarına da sahip. Öte yandan cihazın arka kısmında yer alan küçük bir ekran, tam ekran ile değiştirilmiş bir halde.

Ne kadar yazık ki Samsung şirketinin katlanabilir  özelliğe sahip akıllı telefonunun sahip bulunacağı bu özellikleri, hatta ismini bile bilmemekteyiz. Fakat söylentilere bakılır ise Güney Kore asıllı teknolojinin devi 20 Şubat tarihi içerisindeki Galaxy Unpacked etkinliği kapsamında Galaxy S10 ailesiyle beraber katlanabilir özelliğe sahip akıllı telefonunu da resmi bir şekilde tanıtmış olacak.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.