Boşanma davaları sürüyor

Meral Kaplan ile birlikte iş adamlarından Erhan Kanioğlu 2011 senesinde nikah masasına oturmuşlardı.

Boşanma davaları sürüyor


Meral Kaplan ile birlikte iş adamlarından Erhan Kanioğlu 2011 senesinde nikah masasına oturmuşlardı. Çift 2015 senesi içerisinde ise kızları Eda'yı kucaklarına almıştı. Kaplan ile Kanioğlu, geçmiş olduğumuz sene şiddetli  bir geçimsizlikten dolayı mahkemelik olmuş ve bundan dolayı da boşanma konusunda bir karar almıştı. Geçmiş olduğumuz hafta  ise Meral Kaplan, Erhan Kanioğlu'nun Bodrum'da yer alan evlerine gelip annesini darp etmiş olduğunu ve sonrasında çocuğunu da kaçırmayı istediğini iddia ederek sosyal medya üzerinden yardım talep etmişti.

Bir tane televizyon kanalındaki magazin programına bağlanmış olan Meral Kaplan'ın iddialarının üstüne iş adamlarından Erhan Kanioğlu da programa bağlanmış ve bu iddiaları  kesin bir dille reddetmişti. Kanioğlu, olay gününde şoförünün çekmiş olduğu görüntüleri de magazin programı içerisinde açıkça yayınlanmıştı.

Meral Kaplan  ise avukatı olan Zeynep Hatemi aracılığı ile bugün bir basın açıklaması gerçekleştirerek annesi Ümit Kaplan'la alakalı paylaşılan görüntülerin kişilik haklarına direkt olarak saldırı olduğu ifade etti. Açıklama içerisinde görüntülerin hukuka aykırı  bir şekilde elde edilmiş olduğu, Erhan Kanioğlu'nun 60 yaşında bulunan kayınvalidesi Ümit Kaplan'a onur kıran kötü muamelede bulunmuş olduğu da iddia edildi. 1 Mart 2019 gününde Meral Kaplan'a tahsis edilmiş olan eve boşanmakta bulunduğu eşi Erhan Kanioğlu'nun zorla girmiş olduğu ve kayınvalidesini acımasız bir şekilde darp ettiği ileri sürüldü.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.