CoD Modern Warfare 2 için yenilenmiş bir sürüm yolda

Yaz mevsimi her geçtiğimiz gün daha fazla yaklaşmaktayken yeni bir  tane Call of Duty (CoD) serisinin oyunu beklemeye başladık. CoD oyunlarının geliştirici şirketi Infinity Ward firması, fazlasıyla yakın bir zaman içerisinde efsane FPS oyun serisinin yeni üyelerinden oyununu tanıtmış olacak.

CoD Modern Warfare 2 için yenilenmiş bir sürüm yolda


Yaz mevsimi her geçtiğimiz gün daha fazla yaklaşmaktayken yeni bir  tane Call of Duty (CoD) serisinin oyunu beklemeye başladık. CoD oyunlarının geliştirici şirketi Infinity Ward firması, fazlasıyla yakın bir zaman içerisinde efsane FPS oyun serisinin yeni üyelerinden oyununu tanıtmış olacak. Call of Duty oyununun hayranları ise hiç  bir şekilde olmadıkları kadar mutlu olabilecekler çünkü ortaya çıkmış yeni bilgilere bakılırsa Infinity Ward şirketi, yeni CoD serisi oyununun yanında efsane bir tane CoD oyunun yenilenmiş durumunu da tanıtıyor olacak.

Oyunları detaylı bir şekilde inceleyerek puan vermiş olan PEGI (Avrupa Oyun Derecelendirmesi Kurulu), yanlış bir şekilde (!) Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered adlı bir oyunla ilgili inceleme ve  de puanlama istatistiklerini açık bir şekilde paylaştı. Geniş kitlelerin bu paylaşımı fark etmiş olmasının sonrasında PEGI, bu oyuna yönelik olarak her şeyi internet sitesi üzerinden hızlıca kaldırdı.

Oyunun dağıtımcı şirketi olan Activison kısmında da herhangi bir resmi açıklama yer almamakta. Oyun sektörü içerisinde sözü çok fazla geçen bir kuruluş olarak öne çıkan PEGI'nin oyunu detaylı bir şekilde incelemesine ve vermiş olduğu puanı internet sitesi üzerinde paylaşmasına da bakılacak olursa Call of Duty serisinin efsane oyunlarından biri olan Modern Warfare 2 isimli yapımın yenilenmiş durumunun üretim süreci bitmeye yaklaştı. Oyunu en kısa zaman içerisinde görmeyi umut etmekteyiz.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.