Didem Soydan tepki gösterdi

Mankenlerden biri olan  Didem Soydan, İstanbul Bilişim ile Akıllı Kent Teknolojileri Anonim Şirketi'nin (İSBAK) başına tepkileri çekmiş olan Bahaddin Yetkin'i getirme konusunda bir karar alan İstanbul Büyükşehir Belediyesinin Başkanı görevinde bulunan Ekrem İmamoğlu'na bir çağrıda bulunmuş durumda.

Didem Soydan tepki gösterdi


Mankenlerden biri olan  Didem Soydan, İstanbul Bilişim ile Akıllı Kent Teknolojileri Anonim Şirketi'nin (İSBAK) başına tepkileri çekmiş olan Bahaddin Yetkin'i getirme konusunda bir karar alan İstanbul Büyükşehir Belediyesinin Başkanı görevinde bulunan Ekrem İmamoğlu'na bir çağrıda bulunmuş durumda. Soydan, Twitter hesabı üzerinden yapmış olduğu paylaşım içerisinde; ''İSBAK Genel Müdürü  çok fazla üzdü. Bir hatanın meydana geldiğini deyin, kapansın tamamen bu cühela enerjisi.'' ifadelerine yer verdi.

Neler oldu?

AK Parti'nin Şanlıurfa Milletvekili görevinde bulunan Ahmet Eşref Fakıbaba'nın belediye başkanlığı yapmış olduğu dönem içerisinde Şanlıurfa Belediyesinde Bilgi İşlem Müdürü pozisyonunda görev yapmış olan M. Bahaddin Yetkin'in Ekrem İmamoğlu tarafından alınmış olan bir kararla İSBAK'ın başına getirilmiş olması çok fazla tepki çekmişti. Yetkin'in 2011  senesi içerisinde gerçekleşen Genel Seçimleri esnasında AK Parti'den Şanlıurfa Milletvekilliği amacıyla aday adayı olarak açıklandığı da anımsatılırken; aynı zaman içerisinde muhalefet liderlerinden olan Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte Meral Akşener'le alakalı da hakaret içeriğine sahip videolar paylaşmış olduğu, bunları da beğenmekte olduğu belirtilmişti.

 
Ekrem İmamoğlu da yapmış olduğu açıklama içerisinde konuyla alakalı bir şekilde; ''Şunu söylememe gerekiyor ki arkadaşlarımızın yapmış olduğu incelemeler liyakat ile birlikte tecrübe üstüneydi. Ve söz konusu bu kavramlar üstünden hareketle tercihler gerçekleştirildi. Bizlere açık bir şekilde sunuldu. Bizler ise detaylarıyla birlikte inceledik ve  baktık. Arkadaşlarımızla muhabbetler ettik. Daha öncesinde saha içerisinde konuşmuş olduğumuz gibi siyasi ve buna benzeyen birtakım unsurlara hiç bir şekilde takılmadık. Başarı ile birlikte yetenek ve liyakat bölümüyle ilgilendik, atamalar  ise  bu şekilde gerçekleştirildi.'' ifadeleri ile konuşmuştu.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.