Enes Batur'un en büyük hayaliydi, Orkun Işıtmak yaptı

Çekmiş olduğu videolar ile birlikte kısa zaman içerisinde tanınmış olan ve YouTube üzerinde 6,5 milyon tane takipçisi yer alan sosyal medya fenomenlerinden Orkun Işıtmak bir ilke  daha imzasını atmış durumda.

Enes Batur'un en büyük hayaliydi, Orkun Işıtmak yaptı


Çekmiş olduğu videolar ile birlikte kısa zaman içerisinde tanınmış olan ve YouTube üzerinde 6,5 milyon tane takipçisi yer alan sosyal medya fenomenlerinden Orkun Işıtmak bir ilke  daha imzasını atmış durumda. Işıtmak, bugün dünya üzerindeki en yüksek yerinden atlamış olan Türk olarak öne çıktı. Işıtmak'ın yapmış olduğu bu atlayışında ise Enes Batur'un yeni filmi içerisinden esinlenmiş olduğu da ileri sürüldü.

Her bir videosu ile birlikte fotoğrafı binlerce  sayıdaki kişi tarafından beğenilmiş olan ve zorlu durumdaki görevleri yerine getirip videolar çekmiş olan Işıtmak, dün  ise Instagram hesabı üzerinden yapmış olduğu paylaşım ile birlikte ''Yarın bu saatler içerisinde Dünya'da en yüksekten atlamış olan bir Türk olacağım, bana şans dileyin.'' şeklindeki ifadelerine yer vermişti. Fenomen, ifade ettiğini de yapıp dünyanın en yüksek seviyedeki yerinden atlamış oldu.

Atladıktan çok kısa bir zamandan  sonra Instagram hesabının hikaye kısmından bir açıklama yapmış olan Işıtmak; ''Atladım, yaşamdayım ve başardım. Güzel durumdaki dileklerinizle alakalı fazlasıyla teşekkür ediyorum. ''Kesinlikle öleceksin'' ifadelerine yer verenler olmuş, öyle basit bir şekilde ölmüyorum, daha yapacak olduğum çok şey var.'' ifadelerine yer verdi.


YouTuberlar arasında bulunan Enes Batur, Gerçek Kahraman filmi içerisinde uzaydan atlayıp rekor kırmış olduğu bir sahne yer almakta. Orkun Işıtmak'ın rakibi olan Enes Batur'un yeni  çıkartacak olduğu filminin fragmanının sonrasında uzaydan atlamış olduğunu gören herkes ''Orkun, Enes'in en büyük hayalini gerçekleştirdi'' şeklinde yorumlar yaptı.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.