Hitman 2 oyunuyla alakalı DirectX 12 müjdesi

2016 senesi içerisinde IO Interactive şirketi tarafından piyasaya çıkartılmış olan Hitman, ilk çıkmış olduğu an itibariyle DirectX 12 isimli desteği sağlamaktaydı

Hitman 2 oyunuyla alakalı DirectX 12 müjdesi


2016 senesi içerisinde IO Interactive şirketi tarafından piyasaya çıkartılmış olan Hitman, ilk çıkmış olduğu an itibariyle DirectX 12 isimli desteği sağlamaktaydı. Serinin 2. oyunu olarak karşımıza çıkan Hitman 2 oyunu da PC kısmında oyunculara  çok büyük bir hayal kırıklığı yaşatmış idi. 2018 senesinin Kasım ayı içerisinde çıkmış olan oyun DirectX 12 desteğini sunamamaktaydı. IO Interactive şirketi, geçmiş olduğumuz Mart ayı içerisinde Hitman 2 oyunuyla alakalı DirectX 12 desteğini de açık bir şekilde sağlamıştı. Geliştiriciler ise, düşük seviye sistemler içerisinde de performansın artabilmesi amacıyla çalışmalar yaptıklarını belirtti.

Geliştirici durumdaki ekibin, Microsoft blog yazısı içerisinde paylaşmış olduğu bilgilere bakılır ise, DirectX 12  isimli desteği gelmiş olduğu gün itibariyle oyun performansının artmış olduğunu ifade etti. Ekip öte yandan FPS değerlerinin ise %43 seviyelerinde bir iyileşme göstermekte olduğunu ifade etti.

Düşük seviyedeki sistemler içerisinde halen DirectX 11 desteğinin  çok daha iyi  bir şekilde performans sunmakta olduğunu ifade eden ekip, bu durumu da değiştirmek istemekte.

IO Interactive şirketi ''DirectX 12, oyunun üstünde ilave çalışmalar gerektirmekte ve sisteme ise bit yük bindşrmekte. DirectX 11 isimlş sürüme kuyaslandığı zaman daha da düşük bir performans sergileyecek olabilir. DirectX 12 isimli sürümü optimize etmeyi sürdürmekteyiz ve gelişmiş bir performans görmeyi de amaçlamaktayız, ama şu an içerisinde DirectX 11 düşük sistemler üzerinde en iyi seçenek olarak kullanılabilir'' ifadelerine yer verdi.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.