Esmer bir tane kadınla sarmaş dolaş yakalandı

Emina Jahovic'le evliliğini tek bir celsede sona erdiren Mustafa Sandal, çok kısa bir zaman öncesinde kendisinden  tam 20 yaş küçük  olan sosyetik güzellerden Melis Sütşurup ile aşk yaşamaya başlamıştı ve sonrasında ise beraber Fransa'ya tatile gitmişti.

Esmer bir tane kadınla sarmaş dolaş yakalandı


Emina Jahovic'le evliliğini tek bir celsede sona erdiren Mustafa Sandal, çok kısa bir zaman öncesinde kendisinden  tam 20 yaş küçük  olan sosyetik güzellerden Melis Sütşurup ile aşk yaşamaya başlamıştı ve sonrasında ise beraber Fransa'ya tatile gitmişti. Sandal'ın ise Sütşurup'un Türkiye'ye dönmesi ile beraber Cannes içerisinde bir çapkınlık turuna çıkmış olduğu ileri sürüldü.

Yakın dostlarından biri olan Fethi Kamışlı'yla Fransa'da kalmakta olan popçu, soluğu  ise Baoli Cannes isimli bir mekan içerisinde aldı. İstanbul ilinden tam 2.300 kilometrelik bir uzaklıkta gece yaşamına çıkmış olan Sandal, çılgın partileri ile ün kazanan mekan içerisinde esmer bir güzel ile yakınlaştı. Gecenin sonraki saatleri içerisinde samimiyeti arttırmış olan ikilinin, hatta bir ara dudak dudağa öpüştükleri de iddia edildi. Kimseye yakalanma korkusu bulunmadan esmer güzel ile sarmaş dolaş bir şekilde eğlenmiş olan ünlü durumdaki popçu ise takipçilerinin azizliğine uğramış oldu.


Mustafa Sandal, parti esnasında kendisini tanımakta olan bir  tane Türk hayranının objektifinden hiç bir şekilde kurtulamadı. Popçunun yapmış olduğu ihaneti ise böylelikle sosyal medyaya yansımış oldu. Aldatılmış olduğu bilgisine ulaşılan Sütşurup da halen bir açıklama gerçekleştirmedi.

Sosyetik durumdaki güzel, eski evliliğinden dünyaya gelen oğlunu da alarak Antalya iline moral tatili için gitti. Sandal'ın telefonlarına çıkmamış olduğu bilgisine ulaşılan Sütşurup'un şu zamanlarda ilişkisini gözden geçirmekte olduğu da konuşulanların arasında yer alıyor.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.