Esra Erol'un 5 senelik hapis cezasıyla yargılanacağı iddia edildi

Sunuculardan biri olan Esra Erol ile alakalı olarak, yayın esnasında güzellik merkezinin sahibi  olan Özlen A. B'yi ''yuva yıkmış olan bir kadın gibi göstererek, fotoğraflarını de boy boy ekrana vermiş olduğu'' şeklindeki iddialar ile, hakaret ve de  özel yaşamın gizliliğini ihlal etme suçları sebebiyle 5 seneye kadar hapis cezası iddiası ile bir dava açılmış durumda.

Esra Erol'un 5 senelik hapis cezasıyla yargılanacağı iddia edildi


Sunuculardan biri olan Esra Erol ile alakalı olarak, yayın esnasında güzellik merkezinin sahibi  olan Özlen A. B'yi ''yuva yıkmış olan bir kadın gibi göstererek, fotoğraflarını de boy boy ekrana vermiş olduğu'' şeklindeki iddialar ile, hakaret ve de  özel yaşamın gizliliğini ihlal etme suçları sebebiyle 5 seneye kadar hapis cezası iddiası ile bir dava açılmış durumda. Savcıya ifade vermiş olan Esra Erol da basın yayın özgürlüğünün sınırları içerisinde kamuoyunu bilgilendirebilmek maksadıyla programa katılmış olanların iddialarına yer verilmekte bulunduğunu ifade ederek suçlamaları hiç bir şekilde kabul etmedi.

Savcılık söz konusu habere konu olay ile bir alakası bulunmayan Özlen A. B'ya ait olan fotoğraflarının hukuka aykırı  bir şekilde ifşa edilmiş olmasının özel yaşamın gizliliğini ihlal suçunu oluşturmakta olduğunu ifade etti. Savcılık  ise Esra Erol'la ilgili olarak özel yaşamın gizliliğini ihlal etmiş olmak ve de hakaret suçları sebebiyle 1 sene 3 aydan 5 seneye kadarlık bir hapis cezası istemi ile dava açtı. Asliye Ceza Mahkemesi'ne açılmış olan bu davada gelecek günler içerisinde Esra Erol hakim karşısına çıkmış olacak.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.