Spotify şirketi Müzikler ve Podcast bölümünü tamamen ayırdı

Aylık olarak abonelik sistemine dayalı bir şekilde müzik servis hizmeti vermeye devam eden Spotify uygulaması, geçtiğimiz birkaç haftadan beri yeni bir tane özelliği beta süreci dahilinde test etmeye başlamıştı.

Spotify şirketi Müzikler ve Podcast bölümünü tamamen ayırdı


Aylık olarak abonelik sistemine dayalı bir şekilde müzik servis hizmeti vermeye devam eden Spotify uygulaması, geçtiğimiz birkaç haftadan beri yeni bir tane özelliği beta süreci dahilinde test etmeye başlamıştı. Test ile ilgili aşamaları geçmiş olan bu özellik sonunda son kullanıcılara özel olarakta paylaştı. Spotify platformunun premium üyelerinin uygulamaları üzerinde artık podcastler ile birlikte müzikler kendilerine ait değişik sekmelere sahip durumdalar.

Gelmiş olan güncellemeyle birlikte Spotify kullananlar podcast ile birlikte müzikler arasında artık daha da basit bir biçimde geçiş gerçekleştirebilmekteler. Ayrılmış olan podcast ile birlikte müzikler güncellemesi de aynı zaman içinde yeni arayüz tasarımını da birlikte getirmiş oluyor. Yenilenen arayüzle beraber sekmeler arasında  gerçekleşen geçişler fazlasıyla daha pürüzsüz duruma gelmiş durumdayken podcastlerin ise artık daha fazla dinlenecek olduğu da ön görülmekte.

Yeni gelmiş olan podcast sekmesi bundan böyle; bölümler ile birlikte indirilenler ve de  programlar olmak üzre toplam olarak 3 değişik ana başlığı bulunuyor. Bölümler sekmesi içerisinde kullanıcılar takip etmekte olan podcastlerin yeni kısımlarını görebilecek bir durumdayken aynı zaman içerisinde yarıda bırakmış oldukları podcastlere de tekrar burdan devam edebiliyor olacaklar. İndirilenler sekmesi içerisinde ise kullanıcılar çevrimdışı bir durumdayken dinleyebilecek oldukları podcastlere ulaşabilecek bir durumdayken programlar sekemsi içerisindeyse ise kullanıcıların hali hazır bir şekilde takip etmiş oldukları ve yeni podcastleri bulabilmelerine de olanak tanıyor olacak.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.