Gökhan Alkan'ın mesajları ifşa olmuş durumda

Şu zamanlarda FOX TV kanalı üzerinde yayınlanmakta olan Yasak Elma isimli dizide rol almayı sürdüren Gökhan Alkan'ın Ezgi Naz adlı bir kadına gönderdiği mesajlar ifşa edilmiş durumda.

Gökhan Alkan'ın mesajları ifşa olmuş durumda



Şu zamanlarda FOX TV kanalı üzerinde yayınlanmakta olan Yasak Elma isimli dizide rol almayı sürdüren Gökhan Alkan'ın Ezgi Naz adlı bir kadına gönderdiği mesajlar ifşa edilmiş durumda. Alkan'ın kendisini engellemiş olmasına kızan Naz, oyuncunun kendisine göndermiş olduğu tüm mesajları sosyal medya hesabı üzerinden paylaşıp intikam almış oldu.

Sosyal medya sitelerinden biri olan Instagram üzerinde 15.000 taneden çok takipçisi olan Ezgi Naz adlı genç bir  kadın, başarılı oyunculardan biri olarak tanınan Gökhan Alkan'la mesajlaşmaya başladı. Alkan'la bir buluşma planı gerçekleştiren genç kadın, oyuncunun engellemesi sebebiyle intikam almak amacıyla da tüm mesajları paylaşmış oldu. Gökhan Alkan, Instagram platformu üzerinde görmüş olduğu Naz'a mesaj olarak ''Uzay hava yolları, başında dönebilir, başı da döndürebilirsin'' şeklinde yazı yazdı. Konuşmayı sürdüren oyuncu, genç kadına otel içerisinde spa keyfi yapmayı ve bunun sonrasında da odada film izleme konusunda teklifte bulundu.

Alkan'ın konuşmasının daha sonrasında ''Kanıma girme'' ifadelerine yer veren Naz'a cevap olarak ''Kan nedir ki her bir zerrende olmalıyım'' ifadelerine yer vermesi de dikkat çekmiş oldu. Konuşmanın sonrasında bir müddet geçtikten sonra oyuncunun kendisini engellemiş olduğunun farkına varan Ezgi Naz, Alkan'la gerçekleştirdiği konuşmaları ifşa edip ''Engellemişsin çok üzüldüm'' ifadelerine yer verdi. 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.