Konya ilindeki obruk vatandaşları tedirgin etmiş durumda

Konya ilinde yer alan Karapınar ilçesi içerisinde toprağın göçmesinden dolayı ortaya çıkan ve sayıları 330 taneyi geçmiş bulunan irili-ufaklı obrukların arasında yeni bir tanesi  daha ilave edilmiş durumda.

Konya ilindeki obruk vatandaşları tedirgin etmiş durumda


Konya ilinde yer alan Karapınar ilçesi içerisinde toprağın göçmesinden dolayı ortaya çıkan ve sayıları 330 taneyi geçmiş bulunan irili-ufaklı obrukların arasında yeni bir tanesi  daha ilave edilmiş durumda. 35 metrelik çap ve 15 metrelik derinliği bulunan bu yeni obruğu hayvan otlatma esnasında fark etmiş bulunan çoban İsmail T.; ''Obruk meydana gelmeden bir gün önce mera üzerinden geçtik hiç bir şey bulunmuyordu. Şu anda gelmiş olduğumuzda obruk oluşmuş'' ifadelerine yer verdi.

Karapınar ilçesi içerisinde yer altı sularının çekilerek, toprağın göçmesinden dolayı gerçekleşen ve sayıları 330 tanenin üzerinde olan irili-ufaklı obruklara  yeni biri daha ilave edildi. Reşadiye Mahallesinde yer alan Çingir Küme Evleri bölgesi üzerinde hayvanlarını otlatmakta olan çoban İsmail Türk, yeni  meydana gelen obruğu fark ettiğinde durumu mahalle sakinlerine bildirmiş oldu. Ortalama bir şekilde 35 metrelik çap ve 15 metre derinlikte meydana gelen bu obruk, içinde yer alan bir takım bölümlerde tekrar çökmeler olduğu için adeta iç içe iki obruk gibi gözükmekte.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.