Gönderdiği fatura dudakları uçuklattı

Belçim Bilgin ve de Yılmaz Erdoğan çifti 2006 senesinde başlamış olan evliliklerini geçtiğimiz aralık ayı içerisinde tek bir celsede anlaşmalı bir şekilde sona erdirdi.

Gönderdiği fatura dudakları uçuklattı


Belçim Bilgin ve de Yılmaz Erdoğan çifti 2006 senesinde başlamış olan evliliklerini geçtiğimiz aralık ayı içerisinde tek bir celsede anlaşmalı bir şekilde sona erdirdi. Adalar Adliyesi içerisinde gerçekleşmiş olan bu boşanma davasının haberini basın mensuplarıyla ilk paylaşmış isimse Yılmaz Erdoğan olmuştu. Boşandıktan hemen sonrasında da beraber yaşamayı sürdüren çiftle alakalı yeni bir tane daha  iddia ortaya atılmış durumda. İddiaya bakılır ise; Bilgin, taşınmak üzere bulunduğu yeni evinin 4 milyon Türk Lirası tutarındaki tadilat parasını boşanmış olduğu eski eşi Yılmaz Erdoğan'a ödetmiş oldu.

Boşanmadan sonra ise Belçim Bilgin'in Yılmaz Erdoğan ile oturmakta olduğu Levent'te yer alan villadan taşınarak Sarıyer'den satın alınmış villaya yerleşmesi konusunda bir beklenti vardı. Fakat bu söz konusu planın evde yer alan tadilattan dolayı aylarca ertelenmiş olduğu da açık bir şekilde ortaya çıktı. Boşandıktan sonrasında da Yılmaz Erdoğan ile aynı ev içerisinde yaşamayı sürdüren Belçim Bilgin'in tadilat amacıyla yeni evine tam olarak ne kadar para harcamış olduğu bilgisine de ulaşıldı.

tv100 içerisinde paylaşılan Seren Serengil ile Cengiz Semercioğlu'nun sunmuş olduğu ''Duymadık Demeyin'' isimli programı tarafından yapılan özel haberine bakılırsa yeni evinin içerisinde devamlı değişiklik yaptırmakta olan güzel oyuncunun tadilat masraflarının 4 milyon Türk Lirası tutarını geçmiş olduğu ve faturayı ise Yılmaz Erdoğan'ın ortağı bulunduğu firmanın ödediği iddia edildi.


Rodin Nazım isminde bir tane oğulları da olan çiftten Yılmaz Erdoğan boşanma esnasındaki protokolüne bakıldığında Belçim Bilgin'e aylık 20.000 Türk Lirası tutarındaki nafakanın yanında İstanbul'da yer alan evle Bodrum'da yer alan yazlığı da vermişti.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.