Gripin Küçükçiftlik parkta sevenleriyle buluşacak

Kentin rakibi olmayan eğlence merkezi KüçükÇiftlik Park’ta müziğin sesi hala yükseliyor. %100 Music Sunar: Park’ta Rock konser serisi esnasında bu defa sahneye Gripin çıkmış olacak.

Gripin Küçükçiftlik parkta sevenleriyle buluşacak


Kentin rakibi olmayan eğlence merkezi KüçükÇiftlik Park’ta müziğin sesi hala yükseliyor. %100 Music Sunar: Park’ta Rock konser serisi esnasında bu defa sahneye Gripin çıkmış olacak. Türk rock müzik camiası içerisinde yirminci senesini de devirmiş olan Gripin’in 13 Ağustos tarihinde KüçükÇiftlik Park’ta verecek olduğu konser sınırlı sayıya sahip oturma düzeniyle gerçekleşmiş olacak. Akşamın açılış konserini de alternatif rock müzik gruplarından Yaşlı Amca yapmış olacak. 

#uzakduryakınıma şeklindeki konsept ile kapılarını açmış olan KüçükÇiftlik Park’ta %100 Music Sunar: Park’ta Rock konser adlı seri rock müziğin sevilen grupları arasında yer alan Gripin'le devam etmiş oluyor. Sesini ilk duyurmuş olduğu sene Türkiye’nin en iyi çıkış yapmayı başaran grubu ünvanını kazanmış olan ve  Türk rock müzik camiası içerisinde yirminci senesini de devirmiş olan Gripin'le rock müzik severler 13 Ağustos tarihinde açık havada &100 müziğin tadını doyasıya bir şekilde çıkartmış olacak. 

 
2012 senesi içerisinde dijital kayıtlarına başlamış olan vokal ile birlikte ritim gitarda Artun Özoğlu'nın yanı sıra lead gitar ve de geri vokalde Sarper Sonbay, bas gitarda Hüseyin Tosun ve davulda da Barış Kutlu’nun yer aldığı Türk rock gruplarından Yaşlı Amca da 13 Ağustos tarihinde gerçekleşecek konserin açılışını yapmış olacak.

Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.