İbrahim Tatlıses'ten depremzedelere önemli destek!

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses tüm Türkiye'nin yardım eli uzattığı depremzedeler için anlamlı bir yardımda bulundu. Evim Yuvan Olsun kampanyasına destek veren Tatlıses depremde evsiz kalan depremzedeler için Bodrum'da bulunan 5 evinin kapılarını ihtiyaç sahiplerine açtı.

İbrahim Tatlıses'ten depremzedelere önemli destek!

Kahramanmaraş  merkezli iki büyük depremin ardından ülkenin dört bir yanından maddi ve ayni yardımlar bölgeye ulaşmaya devam ederken barınma sorununa çözüm üretmek amacıyla Evim Yuvam Olsun adı altında başlatılan kampanyaya destekler gelmeye devam ediyor.
Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses de kampanya dahilinde Bodrum'da bulunan beş evinin kapılarını depremzedelere açtı. İbrahim Tatlıses yaptığı açıklamada "Evim Yuvan Olsun Kampanyası’na katılın. Şimdi yaraları sarma zamanı. Ben de Bodrum’daki 5 dairemi depremzedelere açtım. İmkanınız varsa siz de açın." ifadelerine yer vererek yardımseverleri de kampanyaya destek olmaya çağırdı.


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.