Hatay'da onlarca insana mezar olan lüks binanın müteahhidi deprem sabahı kaçtı!

Hatay'da meydana gelen depremde çöken lüks bir binanın çökme nedeninin kolonlarının kesildiği binada yaşayanlar tarafından söylenmişti. Yaşanan sarsıntı ile yerle bir olan binanın müteahidinin en üst katta yaşadığı ve deprem sabahı bölgeyi kaçarak terk ettiği bina sakinleri tarafından iddia edildi.

Hatay'da onlarca insana mezar olan lüks  binanın müteahhidi deprem sabahı kaçtı!

Hatay'da meydana gelen depremler sonrası yıkılan binalardan birinin zemin katında havuz yapabilmek için kolonlarının kesildiği bina sakinleri tarafından iddia edilmişti. Enkaz altında arama kurtarma çalışmları devam eden onlarca insanın cansız bedeninin çıkarıldığı lüks binanın müteahidinin binanın teras katında yaşadığı, deprem sabahı ise kaçtığı söylendi. 
Lüks binanın enkazının altında kalan yakınını ilk günden buyana umutla beklemeye devam eden bir vatandaş, Kuzenim 15 gündür enkaz altında maalesef ulaşamadık. Sonuna kadar burada bekleyeceğiz, bırakamayız. A ve B bloklarının zemin katında sıkıntı var, muhtemelen kolon kesme olabilir. Alt kata havuz yapmışlar, diğer binada poligon yapılmış. Tabanlarda çökme var, üst katlar sağlam. Ya zeminden kaynaklı ya da kolon kesme var. Müteahhit burada oturuyordu,diyerek müteahidin  deprem sabahı kaçmış olabileceğini aktardı.


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.