İntizar anlaşmayı sağlamış bir durumda

Geçmiş olduğumuz yaz Mustafa Ceceli'nin boşanmış olduğu eski eşi ile müstehcen görüntüleri ortaya çıkmış olan İntizar, bu konudan dolayı fazlası ile konuşulmuştu

İntizar anlaşmayı sağlamış bir durumda


Geçmiş olduğumuz yaz Mustafa Ceceli'nin boşanmış olduğu eski eşi ile müstehcen görüntüleri ortaya çıkmış olan İntizar, bu konudan dolayı fazlası ile konuşulmuştu. İntizar'ın çalıştığı prodüksiyon şirketi Poll Production adlı plak firması da olayların hemen sonrasında ''şaşkınlık ve büyük bir üzüntüyle'' haberdar oldukları davayla beraber İntizar'la yaptıkları anlaşmasını feshettiğini resmi bir şekilde duyurmuştu. Firma, sadece birkaç gün sonrasında gelmiş olan tepkiler üstüne ''Firma ilkelerimiz kişisel durumdaki tercihlerden çok daha uzak, dürüstlük ve de güven üzerine kurulmuştur'' ifadelerine yer vererek 2. bir açıklama paylaşmıştı. Bütün bu yaşananların hemen sonrasında geçtiğimiz günlerde Poll Production şirketi tarafından İntizar'ın yeni klibi paylaşıldı.

Klibin yayınlanması ile birlikte kamuoyu üzerinde ''İntizar kriziyle ilgili bir anlaşma mı oldu'' şeklinde yorumlar yapılmaya başlandı. Diğer taraftan aynı şirketle çalışmakta olan şarkıcılardan Hande Yener de Twitter üzerinden yapmış olduğu paylaşım üzerinde bir görüşme yapıldığını vurgulayıp, ''İntizar ile ilgili de tam tersi bir tavrım var zaman içerisinde görürsünüz. Diliyorum ki yeniden çalışmaya başlayacaklar. Bilmemekte olduğunuz şeyler var... Ve onlar birbirleri ile konuşmaktalar. Problemleri yinelemek yerine, çözüm odaklı biriyim. Geçmişte takılarak kalmak hiçte güzel değil. O anda kim haklı ise o. Doğruluk ve de iyilik kazanacak sürekli'' şeklindeki ifadelerine yer vermişti.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.