Kapak fotoğrafları ile çok büyük bir hayal kırıklığı yaşattı

Kim Kardashian, bir tane derginin mayıs ayında çıkacak olduğu sayısı için kameraların karşısına geçti ve alışılmışın çok dışında kullanmış olduğu kıyafet tercihlerinden dolayı da bütün takipçilerini çok fazla şaşırttı.

Kapak fotoğrafları ile çok büyük bir hayal kırıklığı yaşattı


Kim Kardashian, bir tane derginin mayıs ayında çıkacak olduğu sayısı için kameraların karşısına geçti ve alışılmışın çok dışında kullanmış olduğu kıyafet tercihlerinden dolayı da bütün takipçilerini çok fazla şaşırttı. İşte haber görselimizde de yer alan Kim Kardashian'ın ''en kapalı pozları' şeklinde nitelendirilmekte olan fotoğrafı isimli haberimiz...

Şov yıldızlarından biri olan Kim Kardashian fazlasıyla ünlü bir tane derginin mayıs sayısıyla ilgili kapak çekimi amacıyla kameraların karşısına geçti. Sosyal medya üzerinde de paylaşılmış olan bu fotoğraflar ile alakalı olarak takipçileri '''en kapalı fotoğrafları''' şeklinde pek çok özel yorum gerçekleştirdi.

Süreki olarak giymiş olduğu kıyafetlerinin transparanlığı ve açıklığından dolayı gündeme adeta bir bomba gibi Kim, pek çok kişiyi de hayal kırıklığına uğratmış gibi gözükmekte.

Dergi kapağı üzerinde yer almasının kendisi için çok büyük bir mutluluk olduğunu da açık bir şekilde ifade etmiş olan Kardashian ''Bu zamanı çok uzun bir zamandır hayal etmekteyim, pek çok kişi bunun asla gelmeyecek olduğunu söyledi ancak Vogue'un kapağında yer almak çok büyük bir onurdur.'' ifadelerine yer vererek konuştu.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.