Kızına milyon dolarlık bir parti yaptı

Reality starlarından biri olan Kylie Jenner ile birlikte rapçilerden Travis Scott'ın biricik kızları  olan Stormi 1. yaşına bastı.

Kızına milyon dolarlık bir parti yaptı


Reality starlarından biri olan Kylie Jenner ile birlikte rapçilerden Travis Scott'ın biricik kızları  olan Stormi 1. yaşına bastı. Ve Kylie Jenner ise 1. yaş gününü kutlamak amacıyla hiç bir masraftan kaçmayıp milyonluk  çok özel bir parti gerçekleştirdi.

Karnaval teması bulunan bu partinin giriş kapısı ise Stormi'nin kafası şeklinde dizayn edilmiş durumdaydı. Stormi kafasına sahip kapı ise pek çok kişi tarafından  çok fazla ürkütücü şeklinde nitelendirilmiş oldu. Baba Scott'ın kendisine ait olan albüm kapağından esinlenip her yerde Stormi maskesi kullanılmış olan partinin bu özel teması ise çok fazla korkunç bir durumda bulundu.

Böyle  lüks bir tane partiye de tahmin edilebilecek olduğu gibi lüks ve fazlasıyla pahalı hediyeler damgasını vurmuş oldu. Davetliler geldikleri bu partide adeta lüks hediye hususunda bir yarışa girmiş oldu. Hatta gelen hediyelerin arasında daha yeni 1 yaşına basmış minik Stormiye özel olarak binlerce dolar tutarında Chanel çantada yer almaktaydı. Kylie  gelen bu hediyeden sonra ''İlk Chanel'in!'' şeklinde çığlığı basmış oldu.

Parti içerisinde patates kızartması ise Louis Vuitton ve  de Stormi'nin harflerinden oluşmuş durumdaki loga baskısına sahip paketlerde ikram edildi. Karnaval temasına sahip parti içerisinde ikramların  bir patates kızartması olması ise fazlasıyla değişik bir yaklaşım aslında. Eleştiri yağmuruna tutulmuş olmasına karşın, hediyelerle birlikte partiyi fotoğraflamaktan geri durmamış olan Jenner, tekrar isminin hakkını vermiş oldu. Ve bu davranışıyla da gündeme oturmayı başarmış oldu

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.