Sony şirketinden E3 2019 konusunda açıklama geldi

Sony şirketi, oyun dünyasının her sene kalbinin atmakta olduğu E3 2019'a katılmayacak olduğunu resmi olarak duyurmuştu.

Sony şirketinden E3 2019 konusunda açıklama geldi


Sony şirketi, oyun dünyasının her sene kalbinin atmakta olduğu E3 2019'a katılmayacak olduğunu resmi olarak duyurmuştu. Şirketlerin ve konsol yapımcılarının adeta bir gövde gösterisi gerçekleştirmiş olduğu bu fuara katılım sağlamamak, Sony şirketinin fuar tarihi içerisinde almış olduğu ilk katılmama kararı olarak nitelendirilmişti.

24 yıldan beri bir adet E3'ü bile kaçırmamış olan Sony cephesi içerisinde, bu yıl niçin fuara katılım sağlamayacakları soruldu. Yanıt fazlasıyla ilginç oldu; ''Dünya fazlasıyla değişti ancak E3, değişmekte olan dünyaya ayak uydurmamakta.''

Nerede ise her E3 içerisinde konferansı sunduğu esnada görmüş olduğumuz Shawn Layden ise, özellikle de fuarın gerçekleşme tarihine hiç  bir şekilde olumlu bakmamakta. Bununla beraber Sony cephesi içerisinde bu şekilde bir açıklama gelmemiş olsa bile fuara bir daha katılmama konusundaki ihtimalleri de bulunuyor.

İşte Sony şirketinden konuyla alakalı gelmiş olan bir açıklama;
''Şubat ayı içerisinde Destination PlayStation adına sahip bir fuarımız mevcut ve yüm yapımcılarla birlikte 3. parti partnerleri, gelecek seneki programdan haberdar edebilmek amacıyla davet etmekteyiz. Burada bütün senenin satış ile birlikte pazarlama planlamasını yapmaktayız. Haziran ayı ile birlikte Christmas dönemini de göz önüne alacak olursak bunları tartışmak amacıyla fazlasıyla. Gelelim şimdide işin haber bölümüne. İnternetin gelmiş olduğu  durumla birlikte 7/24 oyun haberlerinin akmayı sürdürdüğünü düşünecek olursanız, E3'ün artık etkisini yitirmiş olduğu fazlasıyla açık. Bu  ise bir daha E3'e katılım sağlamayacağız demek değil ancak Haziran 2019 tarihi bizim için  çok daha yeni şeyler söyleyecek olmanın zamanı değildi.''

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.