Konserinde fazlası ile büyük bir izdiham yarattı

İşte Benim Stilim isimli popüler yarışma programı ile ün kazanan Bahar Candan'ın Aquapark içerisinde vermiş olduğu konser esnasında adeta bir izdiham yaşandı.

Konserinde fazlası ile büyük bir izdiham yarattı


İşte Benim Stilim isimli popüler yarışma programı ile ün kazanan Bahar Candan'ın Aquapark içerisinde vermiş olduğu konser esnasında adeta bir izdiham yaşandı. Konseri izlemiş olanların %90'lık bir kısmının erkek olması de hiç bir şekilde dikkatlerden kaçmadı.

Sevilmekte olan moda yarışmalarından İşte Benim Stilim'le ismini duyurmuş olan Bahar Candan, tekrar fazlası ile konuşulacak bir haber sayesinde gündeme gelmiş bir durumda. Sosyal medya üzerinde yapmış olduğu paylaşımlarının yanı sıra değişik hareketleri ile adeta olay olmayı başaran Bahar Candan, geçtiğimiz gün ise İstanbul ilinde yer alan bir Aquapark'ta ilk konserini vermiş oldu.


Bahar Candan'ı dinlemek için gelenlerin %90'lık bir kısmı erkekti ve konser  alanı da tıklım tıklım bir şekilde doluydu. Konser esnasında bir de izdihamın eşiğinden dönülmüş oldu.


Çok büyük bir kısmı erkeklerden oluşmakta olan Bahar Candan hayranları  ise sosyal medyanın da diline dolanmış bir durumda.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.