Kylie kendisini sollayan yumurta resmine tepkili

Bebeğinin fotoğrafı ile birlikte Instagram tarihinin en fazla beğenilmekte olan gönderisinin sahibi olarak öne çıkan Kylie Jenner'ın pabucu artık dama atılmış bir durumda.

Kylie kendisini sollayan yumurta resmine tepkili


Bebeğinin fotoğrafı ile birlikte Instagram tarihinin en fazla beğenilmekte olan gönderisinin sahibi olarak öne çıkan Kylie Jenner'ın pabucu artık dama atılmış bir durumda. Jenner'ın kırmış olduğu rekorunu gizemli bir hesabın paylaşmış olduğu yumurtanın görseli kırmayı başardı. Ünlü model ise olaya tepki gösterebilmek maksadıyla sıcak asfaltın üzerine bir yumurta kırdı.

21 yaşında bulunan milyoner modellerden Kylie Jenner'ın geçmiş olduğumuz sene Şubat ayı içerisinde paylaşmış olduğu bebeğinin resmi 18 milyon taneden çok beğeni alıp Instagram platformu üzerinde bütün zamanların beğeni rekorunu kırmayı başarmıştı. Fakat 4 Ocak tarihi içerisinde World_Record_Egg adına sahip bir profil tarafından paylaşılmış olan yumurtanın görseli Jenner'ı sollamayı başardı. Yumurtaya ait olan bu görsel, 10 gün içinde 24 milyon taneden çok beğeni almayı başarım instagram tarihinin en fazla beğenilmekte olan gönderisi oldu.

Amerika Birleşik Devletleri asıllı modellerden Jenner ise yumurta resminin Instagram tahtına oturmayı başarmasına, eline almış olduğu bir tane yumurtayı sıcak asfaltın üzerinde kırarak çekmiş olduğu bir video ile cevap verdi. Jenner'in  paylaşmış olduğu bu videosu ise sosyal medya üzerinde ''Dünya rekorunu bir tane yumurta hesabının kurmuş olduğunu görünce Kylie'' şeklinde not düşülerek pek çok kişi tarafından da paylaşılmaya başlanmış oldu.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.