Merve Boluğur'a maske konusunda ceza

'Doğuştan bir mesafem var' ifadelerine yer vererek maske takmamaktaydı! Merve Boluğur sorumsuz bir şekilde devam eden davranışlarının karşılığını almış oldu.

Merve Boluğur'a maske konusunda ceza


'Doğuştan bir mesafem var' ifadelerine yer vererek maske takmamaktaydı! Merve Boluğur sorumsuz bir şekilde devam eden davranışlarının karşılığını almış oldu.

Bütün yapılmış olan uyarılara karşın sokakta maskesiz bir şekilde dolaşmakta olan Merve Boluğur'a iki defa 900 Türk Lirası tutarında ceza kesilmiş oldu. Ünlü durumda bulunan oyuncu; 'Doğuştan bir sosyal mesafem olduğundan dolayı maske takmamaktayım.' şeklindeki sözlerle çok fazla tepki çekmiş idi.

Ülkemiz içerisinde binlerce sayıdaki insanın ölümüne sebep olan koronavirüsten dolayı maske takmanın yanı sıra hijyene dikkat etme ile birlikte  sosyal mesafe kurallarına uyum sağlamanın hayati önem taşımakta bulunduğu şu günler içerisinde pek çok defa sokakta maskesiz görüntülenmiş olan oyunculardan Merve Boluğur ceza yemiş durumda. Pandemi süreci içerisinde pek çok defa maskesiz görüntülenmiş olan Merve Boluğur'la alakalı sosyal medya üzerinde çok fazla sayıda kullanıcı 'maske takmadığı için ceza verilsin' şeklinde çağrılarda bulunuyordu. Ünlü oyuncu için iki defa 900 Türk Lirası tutarında ceza kesilmiş olduğu bilgisine ulaşıldı. 

Boluğur, bir röportajı esnasında niçin maske takmadığı sorulduğu zaman şu şekilde cevap vermişti; 'Mesafeleri bulunan bir kadınım. Doğuştan itibaren sosyal mesafem olduğundan dolayı da maske takmamaktayım." Güzel durumdaki oyuncu, sosyal medya üzerinden tanışmış olduğu Burak Dayı adına sahip takipçisiyle yaşamış olduğu aşkla fazlasıyla konuşulmuştu. 32 yaşında bulunan güzel, yaz aşkına ardımızda bırakmış olduğumuz ay noktayı koymasının ardından Instagram hesabı üzerinden yapmış olduğu paylaşımlar ile birlikte takipçilerini kendisine hayran bırakmakta.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.