Müge Anlı'nın programına damga vuran Ezel Bayraktar aradığı aşkı bakın kimde buldu...

Yengesinin kanser hastalığı nedeniyle biriktirdiği parayı yediği için günlerce Müge Anlı'nın programına çıkan Ezel Bayraktar program sonrasında aradığı aşkı Tiktok'ta buldu, çiçeği burnunda çiftten ilk kare geldi.

Müge Anlı'nın programına damga vuran Ezel Bayraktar aradığı aşkı bakın kimde buldu...

Uzun süredir sunduğu programları devam ettiren Müge Anlı geçtiğimiz ay Ezel Bayraktar olayını işlemiş, kanser hastalığı nedeniyle para biriktiren abisinin eşinin yaklaşık olarak 300 bin TL parasını alarak kayıplara karışan genç abisinin Müge Anlı ile Tatlı Sert programına çıkması sonucunda stüdyoya geldi. 

Stüdyoda yaklaşık olarak 2 hafta süresince kalan Bayraktar yengesinden çaldığı 300 bin TL'yi çarçur ettiğini söyleyerek olaydan sıyrılmaya çalıştı. Programa aile üyelerinin de katılmasıyla birlikte Ezel Bayraktar aldığı 300 bin TL'lik parayı çalışarak ödeyeceğini her ay düzenli bir şekilde yengesinin tedavi masraflarını vereceğini söylemişti.

Yaşanan olay sonrasında oyunculuk yapan Bayraktar özel hayatıylada kendisinden ses ettirmeye başladı. Çıktığı televizyon programları sonrasında sosyal mecrada kendisine hesap açan Ezel Bayraktar kısa süre içerisinde 20 bin takipçiye ulaşırken kendisine tiktoker sevgili yaptı.

Sosyal mecralarda Melodi Tezcan olarak tanınan genç kadınla birlikte ilişki yaşamaya başlayan Bayraktar yeni aşkını sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. Yaptığı paylaşım sonrasında bir çok kullanıcı tarafından yaşanan ilişki için "Aradığı Eyşan'ı buldu" yorumu da yapıldı.


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.