Denizli'de 21 yaşında ki genç kız cezaevinden çıkan anne ve babası tarafından evde ölü bulundu!

Denizli'de hurdacılık yaparak geçimini sağlayan sonrasında da hırsızlık nedeniyle 45 gün cezaevinde kalan anne ve üvey baba eve geldiklerinde 21 yaşında ki kızları Tubanur Kurnaz'ın cansız bedeniyle karşılaştı.

Denizli'de 21 yaşında ki genç kız cezaevinden çıkan anne ve babası tarafından evde ölü bulundu!

Pamukkale İlçesi 15 Mayıs Mahallesi'nde bulunan müstakil evde yaşanan olayda hurdacılık yaparak geçimini sağlayan anne ve üvey baba yaşanan hırsızlık olayı sonrasında tutuklanarak cezaevine girdi.

Yaklaşık olarak 45 günü cezaevinde geçiren anne ve üvey baba tahliye olmaları sonrasında sabah saatlerinde evlerine geldi. Kapıdan içeriye giren karı koca, eve girdiklerinde talihsiz manzarayla karşılaştılar, kızlarının hareketsiz bir şekilde yattığını gören aile üyeleri hızlıca durumu 112 ekiplerine bildirdi.

Gelen ihbar sonrasında bölgeye sevk edilen sağlık ekipleri tarafından yapılan kontroller sonucunda 21 yaşında ki Tubanur Kurnaz'ın hayatını kaybettiği belirlendi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı!

21 yaşında ki genç kızın evde hayatını kaybettiğinin belirlenmesi sonrasında bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Olay yeri inceleme ekipleri tarafından evde yapılan geniş çaplı inceleme sonrasında Tubanur Kurnaz'ın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Adli Tıp Morguna kaldırıldı.

Kızlarının evden cenazesinin çıkarıldığını gören anne ve üvey baba gözyaşlarına boğulurken, olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında anne ve baba ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldü, genç kızın kesin ölüm nedeni ise yapılacak olan otopsi sonrasında belli olacak.


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.