Ödül töreni esnasında pişti oldular

GQ Türkiye, 2018 senesi içerisinde  başarıları ve stili ile birlikte dikkat çekmiş olan erkeklerin yanı sıra senenin kadınını seçmiş oldu. GQ'nin dünyanın genelinde 23 seneden beri devam ettirdiği gece esnasında adeta bir şıklık yarışı yaşanmış oldu.

Ödül töreni esnasında pişti oldular


GQ Türkiye, 2018 senesi içerisinde  başarıları ve stili ile birlikte dikkat çekmiş olan erkeklerin yanı sıra senenin kadınını seçmiş oldu. GQ'nin dünyanın genelinde 23 seneden beri devam ettirdiği gece esnasında adeta bir şıklık yarışı yaşanmış oldu. Gece esnasında talihsizlik yaşamış olan isimlerde birbirine fazlasıyla benzer elbiseleri giymiş olan Hazal Filiz Küçükköse ile birlikte Şeyma Subaşı idi.

GQ Türkiye Men Of The Year 2018 isimli Ödül Töreni içerisinde her sene gerçekleşmekte olduğu gibi bu sene içerisinde de adeta bir şıklık yarışı yaşanmış oldu. Ünlü ve başarılı durumdaki isimlerin büyük bir özenle hazırlanmakta oldukları gece esnasında küçük piştiler de yaşanmadı değil. Genç  yaştaki oyunculardan biri olan  Hazal Filiz Küçükköse'nin bu gece esnasında giymiş olduğu Zuheyla Kuru imzasına sahip olan özel kıyafeti, Şeyma Subaşı'nın giymiş olduğu kıyafeti ile neredeyse aynı  bir durumda olması dikkatlerden hiç bir şekilde kaçmadı. Küçük bir takım değişikliklerin yer aldığı Şeyma Subaşı'nın giymiş olduğu kıyafeti de RaisaVanessa'nın imzasını taşımakta.

Pek çok kişinin katılmış olduğu bu gece esnasında Aras Bulut İynemli ile birlikte Timuçin Esen, Demet Evgar, Gazapizm  ve de  Can Yaman benzerindeki isimler ödül almaya da layık görülmüş oldu.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.