Pelin Akil domuz gribi olduğunu paylaştı

İkiz bebeklerine hamile olduğu konusunda bilgiler bulunan oyuncu Pelin Akil, domuz gribine yakalanmış olduğu konusunda paylaşım gerçekleştirdi.

Pelin Akil domuz gribi olduğunu paylaştı


İkiz bebeklerine hamile olduğu konusunda bilgiler bulunan oyuncu Pelin Akil, domuz gribine yakalanmış olduğu konusunda paylaşım gerçekleştirdi. Hastane içerisinde özel bir paylaşım yapmış olan Akil ayrıca, sağlık durumlarının da iyi olduğunu açık bir şekilde ifade etti.

2 sene önce meslektaşı olan Anıl Altan'la dünyaevine girmiş bulunan ve ikiz bebeklerini kucağına alabilmek amacıyla gün saymaya başlayan başarılı ve güzel durumdaki oyuncu Pelin Akil, sosyal medya hesabı üzerinden domuz gribine yakalanmış olduğunu açık bir şekilde ifade etti.


İkiz kız bebek beklemekte olan çift, geçmiş olduğumuz haftalarda sosyal medya hesapları üzerinden bebek müjdesini sevenleri ile paylaşmıştı. Fakat hamileliği kış aylarına denk gelmiş olan Pelin Akil yazık ki çok yoğun bir durumda bulunan iş temposu sebebiyle hasta düşmüş oldu.

Yaklaşık olarak 3 günden beri hastanede yatmakta bulunan Akil, sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu özel bir paylaşımla birlikte domuz gribine yakalanmış olduğunu fakat şu anda durumunun çok daha iyi olduğunu ifade etti. Hastane odası içerisinde paylaşmış olduğu özel videolar ile birlikte sağlık durumu konsunda sevenlerine bilgiler vermiş olan Akil, takipçilerinin yorumlarda iletmiş oldukları iyi dilekleri amacıyla teşekkür etmeyi de hiç bir şekilde ihmal etmedi.
 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.