Şahin ile Aleyna arasında aşk iddiası

Ünlü popçulardan biri olan Aleyna Tilki ve ''Müslüm'' isimli filmde Müslüm Gürses'in çocukluğunu canlandırmakta olan Şahin Kendirci'nin arasında aşk yaşanmış olduğu iddia edildi.

Şahin ile Aleyna arasında aşk iddiası


Ünlü popçulardan biri olan Aleyna Tilki ve ''Müslüm'' isimli filmde Müslüm Gürses'in çocukluğunu canlandırmakta olan Şahin Kendirci'nin arasında aşk yaşanmış olduğu iddia edildi. Aleyna Tilki ile birlikte Şahin Kendirci tarafından ise  iddiaların asılsız olduğu konusunda bir açıklama geldi.

Kanal D üzerinde yayınlanmakta olan ''Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa'' isimli programa bağlanmış olan ve gündemi meşgul etmeye başlayan iddialarla ilgili açıklamalar gerçekleştiren Şahin Kendirci; ''Bu çıkan haberlerle ilgili yalnızca sustum. Zira ben annemin  ve babamın yanında bu şekilde şeyleri konuşmaktan çok fazla utanırım. Bizim ailemiz içerisinde bu şekilde şeyler olmaz. Ben sizlerin elinde büyüdüm zaten benim küçüklüğümü de bilmektesiniz. Kendisi  benim meslektaşımdır, yapmış olduğu işi de çok beğeniyorum, saygı duymaktayım ancak tanışmıyoruz bile'' ifadelerine yer verdi.

Aleyna Tilki ile aşk yaşadığı iddia edilen Şahin Kendirci, açıklamalarına devam ederek "Bu söylentiler nereden çıktı ben şaşırdım yani. Sosyal medyadan yazıyorlar 'Bu gerçek mi?' diye. En son size bağlanayım açıklama yapayım dedim. Bu durumlar bizim aile için yanlış durumlar. Şimdi ben konuşuyorum böyle telefonda ama annem babam yanımda çok utanıyorum."

Şahin Kendirci'nin tarafından yalanlanmış olan konu ile alakalı Aleyna Tilki'nin tarafından da  özel bir açıklama yapıldı. Genç ve başarılı popçunun menajerlik ajansı tarafındanda Aleyna Tilki ile Şahin Kendirci'nin aşk yaşamakta olduğu iddialarının gerçek dışı olduğu konusunda açıklama gerçekleştirildi.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.