Serenay Sarıkaya'dan iç çamaşırsız poz

Son dönemler içerisinde sosyal medya platformlarının dilinden düşmemeye devam eden Seranay Sarıkaya, son yapmış olduğu paylaşımla bütün ilgiyi üstüne çekmiş durumda.

Serenay Sarıkaya'dan iç çamaşırsız poz


Son dönemler içerisinde sosyal medya platformlarının dilinden düşmemeye devam eden Seranay Sarıkaya, son yapmış olduğu paylaşımla bütün ilgiyi üstüne çekmiş durumda. Sütyen giymeden giymiş olduğu kıyafeti ile birlikte dans etmiş olan Sarıkaya, kısa zaman içinde binlerce  sayıda beğeninin yanı sıra yorum almış oldu.

Son dönemlerde isminden çok sık bir şekilde söz ettirmeye devam eden Serenay Sarıkaya, mini şortuyla paylaşmış olduğu fotoğrafının hemen sonrasında, vermiş olduğu çok daha yeni bir pozla gündemde adeta bir bomba etkisi yaratmış oldu.

Cem Yılmaz'la ayrılmasının hemen ardından Ege Bölgesi içerisinde kafa dinlemeye çekilmiş olan Serenay Sarıkaya, sosyal medya üzerinde fazlasıyla aktif bir hale gelmeye başladı. Instagram hesabı üzerinden dolunay dansı yapmakta olduğu anları paylaşmış olan başarılı ve de güzel oyuncu, hiç bir şekilde sütyen giymeden tercih ederek giymiş olduğu kıyafeti dikkatlerden kesinlikle kaçmadı

Kendisini takip edenlerden çok kısa bir zaman içinde binlerce sayıda beğeninin yanı sıra mesaj almış olan Seranay Sarıkaya'ya yapılan yorumların arasında Cem Yılmaz'a gönderme yapmış olduğu söylentisi de yer almış durumda.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.