Galatasaray o isimle anlaştı

Henry Onyekuru'nun yanı sıra Halil Dervişoğlu'nu kadrosuna dahil eden Galatasaray Spor Kulübü transfer konusunda vites arttırmış durumda.

Galatasaray o isimle anlaştı


Henry Onyekuru'nun yanı sıra Halil Dervişoğlu'nu kadrosuna dahil eden Galatasaray Spor Kulübü transfer konusunda vites arttırmış durumda. İrfan Can Kahveci'ye çok özel bir alternatif olması için belirlenmiş olan Gedson Fernandes'le anlaşmaya varılmış olduğu ileri sürüldü. Konu çok kısa bir zaman içinde sosyal medya platformunda gündem olmuşken, Galatasaray Spor Kulübü Benfica Kulübüyle anlaşma yaparsa, Fernandes 6 aylık bir zaman için Galatasaray Spor Kulübü forması giymiş olacak.

İrfan Can Kahveci'yle ilgili olarak Başakşehir Kulübüyle görüşmelerini devam ettiren Galatasaray Spor Kulübü, söz konusu bu transferin olumsuz bir şekilde sonuçlanabilecek olması halinde alternatif olması için Gedson Fernandes'i belirlemiş durumda. İtalyan basını içerisinde yer almakta olan haberlere bakılırsa Galatasaray Spor Kulübü daha öncesinde de temasa geçmiş olduğu Benfica Kulübünün orta saha oyuncularından Gedson Fernandes'le ilgili olarak bir defa daha iletişime geçmiş oldu.

Gelmiş olan bilgilere bakılırsa Galatasaray Spor Kulübü genç oyuncuyla bütün şartlar içerisinde anlaşmaya varmış oldu. Galatasaray Spor Kulübü'nün Benfica Kulübüyle kiralık anlaşmanın üstüne görüşmeler yaptığı ifade edildi.

Portekiz futbol dünyasının gelecek dönemde çok şey beklemekte olduğu Fernandes, Tottenham Kulübüne 60 milyon satın alma opsiyonuyla beraber kiralanmıştı. İngiliz ekibi içerisinde çok fazla zaman bulamamış olan yıldız oyuncu bu sezonda yalnızca iki tane maçta forma giymiş oldu.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.