Sibel Can'dan Azerbeycan'da depremzedeler için destek konseri!

Ünlü şarkıcı Sibel Can 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde Azerbeycan Bakü'de depremzede vatandaşlar için konser verecek. Konser geliri AFAD'a bağışlanarak deprem bölgesine ulaştırılacak.

Sibel Can'dan Azerbeycan'da depremzedeler için destek konseri!

Sevilen sanatçı Sibel Can 8 Mart Dünya Kaınlar Günü'nde Azerbeycan'ın Bakü kentinde yardım konseri düzenleyeceğini duyurdu. Bakü Kongre Merkezi'nde gerçekleşecek konser gelirleri AFAD'a bağışlanarak depremzede vatandaşlara ulaştırılacak. 
Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Sibel Can,"Üzüntümüzün çaresizliğe dönüşmemesi için dayanışmaya ihtiyacımız varr. Azerbeycan halkına bu süreçte desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı. 
Takipçilerinin bir kısmı teşekkürlerini sunarken bir kısmı da gelirin AFAD'a gidiyor olmasını eleştirdi. Bir takipçisinin "AFAD da yardımları parayla depremzedelere satsın" ifadesi dikket çekti.


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.