Ünlü oyuncudan açıklama geldi

Türk Halk Müziğinin sanatçılarından İzzet Altınmeşe'nin oyuncu olarak çalışan oğlu Fırat Altınmeşe, geçmiş olduğumuz günler içerisinde Bebek'te yer alan bir mekanda sevgilisiyle beraberdi.

Ünlü oyuncudan açıklama geldi

Türk Halk Müziğinin sanatçılarından İzzet Altınmeşe'nin oyuncu olarak çalışan oğlu Fırat Altunmeşe, geçmiş olduğumuz günler içerisinde Bebek'te yer alan bir mekanda sevgilisiyle beraberdi. Mekan içinde çok hararetli bir biçimde tartışmaya başlayan çiftten Fırat Altunmeşe, mekan çıkışı esnada süren tartışma sonrasında sevgilisinin tarafından bir saldırıya uğramıştı. Suratı kanlar içinde kalmış olan Fırat Altunmeşe'nin alnında ve çenesinde yer alan tırnak izleri çok fazla dikkat çekmiş idi. Basın mensuplarının görüntü almakta olduğunu farkeden çiftten, oyuncunun sevgilisi  de çok hızlı adımlar ile birlikte uzaklaşmıştı.

Muhabirlerin söylemiş olduğu ''Geçmiş olsun'' ifadelerine Fırat Altunmeşe ise; ''3 senelik sevgilim, aşık olduğum bir kadın bana bunları yaptı'' ifadelerine yer vermişti. Ünlü durumdaki oyuncu  bu tartışmanın nedenini hiç bir şekilde söylememişti. Çıkmış olan haberlerin hemen sonrasında ünlü oyunculardan Fırat Altunmeşe, sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama gerçekleştirdi. Altunmeşe açıklamasında; ''Bu yaşanmış olan olay ilişkimize hiç bir şekilde zarar vermedi'' ifadelerini kullananan Altunmeşe, Çarşamba gecesinde kız arkadaşım ile çok tatsız bir olay yaşamıştık. Anlamsız ve çok küçük bir nedenden dolayı tartışmaya başlamış olduk ancak ne ben, ne ise kız arkadaşım isteyip birbirimizin canını hiç bir şekilde yakmayız. Karşılıklı bir şekilde tartışma sonucunda bu şekilde bir durum yaşanmış oldu. İnsanız, hepimiz bir hata yapmış olabilir ve ikimiz herkesten çok daha fazla üzüldük ancak bu yaşanmış olan olay ilişkimize hiç bir şekilde zarar vermedi. Öte yandan o gece  de ''Sevdiğim kadın ile kavga ettim'' ifadelerine yer verirken üzgün bir durumda olduğumu ve yalnız  bir şekilde kalmak istediğimizi anlatmaya çalışmıştım, magazincilere hiç bir şekilde dert yanmadım. O esnadaki duygusallık ile saçma sapan  bir şekilde tepki göstermiş oldum. Ben  ise kendimi hiçbir şekilde halktan ayırmadım. Ne düşünce biçimimle ne ise yaşantım ile. Beni tanımakta olanlarında bildiğini düşünmekteyim. O sebepten dolayı da biraz empati yapmanızı istemekteyim, birazcık düşünmenizi talep etmekteyim. Bu haberden dolayı kırılanlar oldu ise herkesten özür diliyorum.'' şeklindeki ifadelerine yer verdi.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.