Ünlü şarkıcı Ezhel'in "Kürdistan'ın başkenti Ankara'dır" sözleri sonrasında tepkiler çığ gibi büyüdü!

Geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada parti kurma hevesinin doğduğunu belirten ünlü şarkıcı Ezhel'e "Kürdistan'ın başkenti Ankara'dır İstanbul'dur" ifadelerini kullanması sonrasında tepkiler çığ gibi büyümüştü, gelen tepkiler sonrasında Ezhel'den yeni açıklama geldi.

Ünlü şarkıcı Ezhel'in "Kürdistan'ın başkenti Ankara'dır" sözleri sonrasında tepkiler çığ gibi büyüdü!

Çıkardığı şarkılarda uyuşturucuya özendirdiği ve kullanımına alıştırdığı iddiasıyla hakkında açılan dava sonrasında tutuklanan ve beraat etmesi sonrasında Almanya'ya yerleşerek burada yaşamaya başlayan Ezhel'in geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklama sosyal medyada bomba etkisi yarattı. 

Bir süredir sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı açıklamalarda parti kurma isteğinin olduğunu belirten Ezhel son olarak "Zaten Rumlar gitmiş, zaten Ermeniler gitmiş. Ben bir de Kürtler giderse benim kalbim artık dayanmaz. Kürdistan'ı ve Kürt halkını savunuyorum ama bence zaten Kürdistan'ın başkenti Ankara'dır İstanbul'dur. Bir şekilde bu meselenin çözüleceğine inanıyorum. Ben de zamanında bir faşisttim. Otobüste iki kişi arasında Kürtçe konuşunca uyuz oluyordum. Çünkü bana böyle öğretildi. Güzel günler göreceğimize inanıyorum" ifadelerini kullanması sonrasında sosyal medyada büyük tepki çekti. 

Gelen tepkiler sonrasında sessizliğini bozan ünlü şarkıcı sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada "Sevgili nefret kusan vatandaşlarım. neresi olacak başkent pardon? Laflarımı başka yere çekmeyin. Söylediğim lafın anlamı şu (gerçi bunu paylaşmayacaksınız ve anlamak istemeyeceksiniz) ülkemizin her bölgesinin başkenti Ankara'dır. Siz bu lafa kızınca sanki bu ülkeyi bölmek istiyormuşsunuz gibi algılanıyor onu da ekleyeyim. Düşünsenize Abdülhamid Han'a terörist dediğinizi falan." dedi.

Sözlerine devam eden Ezhel "Bu floodu umursamayacağınızı da bilerek tekrar yineliyorum. bu ülkeyi bölemezsiniz, ülkemizin güzide bir köşesi olan Kürdistan ellerinin de başkenti Ankara'dır. Demek istediğim budur teşekkür ederim. Buna itirazınız varsa bölücü siz oluyorsunuz. Ne derseniz deyin çok da fifi, ben ülkemi dünyada fişek gibi temsil edip sizin dünyaya yaymaya çalıştığınız zalim ve ahmak Türk algısını yıkıp yerine zekası ve adaletiyle akla gelen bir Türk imajı çizmek için size rağmen sizin için canla başla çalışacağım." dedi.


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.