Akciğerlerindeki tümör aşırı terleme rahatsızlığıyla ortaya çıktı

Ankara ili içerisinde 2 seneden beri aşırı terleme şikayetine hiç bir şekilde çözüm bulamamış olan Yiğit Demir'in (12), son gitmiş olduğu hastanede akciğeri üzerinde sinir kaynaklı bir tane tümör saptandı.

Akciğerlerindeki tümör aşırı terleme rahatsızlığıyla ortaya çıktı


Ankara ili içerisinde 2 seneden beri aşırı terleme şikayetine hiç bir şekilde çözüm bulamamış olan Yiğit Demir'in (12), son gitmiş olduğu hastanede akciğeri üzerinde sinir kaynaklı bir tane tümör saptandı. Ameliyat edilmiş olan Demir, sağlığına kavuşmuş bir durumda.

Ankara ili içerisinde Songül ile Bayram Demir çiftinin oğulları Yiğit Demir, 2 sene öncesinde aşırı bir biçimde terlemeye başladı. Günlük hayatında ve özellikle yaşıtları ile oyun oynadığı esnada bu sebepten dolayı çok büyük bir sıkıntı yaşamış olan Yiğit, ailesinin tarafından pek çok hastaneye  muayene için götürüldü; fakat bu hastalığa bir türlü teşhis konulamadı ve de problemi çözülmedi. 

Demir ailesi, yaklaşık olarak 2 hafta öncesinde ise Yiğit'i Medicana International Ankara Hastanesi'ne muayene için götürdü. Burda yapılmış olan tetkikler esnasında Yiğit'in akciğeri üzerinde sinirden kaynaklı tümör bulunduğu ve terlemenin bundan kaynaklanmakta olduğu tespit edildi. Bu durumun üstüne ise Yiğit, yönlendirilmiş olduğu Gülhane Eğitim ile Araştırma Hastanesi'nde ameliyat olarak sağlığına kavuşmuş oldu. 

Yiğit, terlemeyle ilgili şikayetlerinin 2 sene önce başlamış olduğunu ifade ederek; ''Arkadaşlarım ile oyun oynadığım esnada onlar az terlemekteydi, ben ise çok fazla terliyordum. Daha sonrasında ise doktora gittik. Son olarak Faysal Hocayla görüştük ve ben ameliyat oldum. Kendimi şu an içerisinde daha iyi hissetmekteyim. Eskiden olduğu gibi  çok terlemiyorum'' ifadelerine yer verdi.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.