Oyun konsollarının geleceği ile alakalı konuşma yaptı

CNET'le gerçekleştirilmiş olan özel bir röportaj içerisinde Jim Ryan’a yeni çıkarak PlayStation konsolunun Sony şirketinin son konsolu olup olmayacağı konusunda bir soru yöneltildi..

Oyun konsollarının geleceği ile alakalı konuşma yaptı


CNET'le gerçekleştirilmiş olan özel bir röportaj içerisinde Jim Ryan’a yeni çıkarak PlayStation konsolunun Sony şirketinin son konsolu olup olmayacağı konusunda bir soru yöneltildi.. Jim Ryan’ın bu soru için yanıtı da ''Aslına bakılır ise hiç bilmiyorum'' şeklinde oldu. 

Video oyunları üzerinde gelişmelerin ön görülebilmesinin zor bir endüstri içerisinde, gelecek dönemde tam olarak neler olabileceğini bilmek nerdeyse olanaksız bir durumda. Pek çok insan, PlayStation 4 konsolunun son konsol olarak karşımıza çıkmış olacağını düşünmekteydi fakat 96 milyon  tane satış rakamından hemen sonra bu söz konusu düşüncenin durumdan uzak bulunduğunu görmüş olduk lakin geleneksel durumdaki oyun konsolların sonunun gelip gelmemiş olduyla alakalı sorusu; dijital ile bulut tabanına sahip oyunların yükselişe geçmiş olmasıyla beraber tekrardan gündeme gelmiş bir durumda. 

Sony şirketi, git gide  artış gösteren dijital dünyaya da kendini hazırlamaktayken Ryan ise; ''Dünyanın aslında 5 sene içinde tam olarak neye benzemeye başlayacağını kim bilebilir?'' şeklinde bir ifadeye yer verdi. Sony şirketinin hali hazır bir şekilde PlayStation Now isminde bir tane oyun yayınlama servisi bulunuyor fakat Sony şirketi, PS5 konsoluyla beraber bu servise daha da fazla odaklanacak gibi gözükmekte.

Etiketler; #ps4 #sony #cnet

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.