Bu hastane adeta bir uzay üssü gibi

Tokat ilinin Erbaa ilçesi içerisinde yapımı halen süren 150 yatağı bulunan yeni devlet hastanesinin %95'lik bir kısmı bitirildi.

Bu hastane adeta bir uzay üssü gibi


Tokat ilinin Erbaa ilçesi içerisinde yapımı halen süren 150 yatağı bulunan yeni devlet hastanesinin %95'lik bir kısmı bitirildi.

2016 senesi içerisinde Erbaa ilçesi içinde yapımına başlanmış olan Erbaa Devlet Hastanesinin %95'lik bir kısmı bitti. Devlet Hastanesinin Mart ayı içerisinde hizmete girecek olması konusunda bir beklenti var. Hastanenin %95'lik bir kısmının bitirilmiş olduğunu ifade eden Erbaa Devlet Hastanesinin Başhekimi görevinde bulunan Muzaffer Baş; ''Geçici  bir şekilde kabul de gerçekleştirilmiş bir halde. İnşallah bizlerin niyeti de Mart ayının sonuna kadar taşınmayı tamamlamak. Bununla ilgili olarakta maddi kaynaklar bakanlık tarafından sağlanmış bir halde. Yalnızca malzeme ile birlikte mobilya ve de tıbbi aletler hususunda şirketlerle görüşmelerimiz sürüyor. Bu  bahsi geçen görüşmelerimizi ise en yakın zaman içerisinde bir hafta 10 gün içinde bitireceğiz. Bu  gerçekleşmiş olan görüşmelerden hemen sonra bu malzemelerin hastanemize taşınabilmesi ve hastanemize yerleştirilecek olması safhası bulunuyor. Bu ise yaklaşık 1 ila 1.5 ay içinde olacak inşallah'' ifadelerine yer verdi.

Erbaa Belediye Başkanı görevinde bulunan Hüseyin Yıldırım'da ''Burda daha yeni bir imar planı uygulamaktayız. Yeni bir tane özel altyapı çalışması yapmaktayız. Kanalizasyon ile ilgili  altyapımız, su altyapılarımız, elektrik ile ilgili altyapı, doğalgazla ilgili altyapı bitirilmiş bir halde. Hastanemiz ile de koordineli bir durumdayız. Taşınması ile birlikte vatandaşlarımızın hastaneyi  çok daha iyi ve çok daha konforlu bir şekilde kullanması amacıyla hem  özel minibüs hatları, hem ise yolun kaplanmasıyla birlikte öteki eksiklerin bitirilmesi eş güdüm durumunda hastanemiz açıldığı zaman belediyenin hizmetleri de burada komple bitmiş bulunacak'' ifadeleriyle konuştu.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.