Canan Karatay'dan Coronavirüs çıkışı

CNN TÜRK ekranları üzerinde karşımıza çıkan CNN TÜRK Masası programına katılım gerçekleştiren Canan Karatay, koronavirüsle alakalı çok daha çarpıcı açıklamalar gerçekleştirdi.

Canan Karatay'dan Coronavirüs çıkışı


CNN TÜRK ekranları üzerinde karşımıza çıkan CNN TÜRK Masası programına katılım gerçekleştiren Canan Karatay, koronavirüsle alakalı çok daha çarpıcı açıklamalar gerçekleştirdi. Yaşamını yitirenlerin büyük bir kısmının 80 yaş üstü olduğunu ifade eden Karatay, koronavirüs ile alakalı olarak ''Dünyayı çok fazla korkutabilecek bir olay değil'' şeklinde açıklamada.

Koronavirüsle alakalı olarak kelle paça çorbasını konusunda öneride bulunan Karatay sonrasında ise,''Ben asırlardan bu yana uygulanmakta olanları söylüyorum.'' ifadelerine yer verdi.

Karatay sözlerini şu şekilde devam ettirdi; ''Koronavirüsü aslında çok yeni bir şey de değil. Uzun yıllardan beri beraber yaşıyoruz. CDC raporuna bakılırsa ocak ayına kadarki dönem içerisinde 15 milyon kişi grip olmuş Amerika Birleşik Devletleri'nde. Bunun 140 .000 tanesi hastaneye yatmış ve 18 ocak tarihine kadar da 8.200 kişilik kısmı vefat etmiş oldu. Niçin bunlar söylenmemekte de korona söylenmekte? Dünya üzerinde her yıl bu kadar kişi ölmekte zaten. Çin içerisinde ölmüş olanların yaşı da 80'in üstünde. Ölenler pek çok hastalığı bulunanlar. Bu denli dünyayı korkutabilecek bir olay  da değil. Bizim vücudumuz üzerinde zaten virüsler bulunuyor. Biz asırlardan bu yana virüslerle yaşamaktayız.''

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.