Canan Karatay'dan doğal pastırma açıklaması geldi

Kayseri ili içerisinde bu sene üçüncüsü gerçekleştirilen Kitap Fuarı'na katılım sağlayan İç Hastalıkları ile Kardiyoloji Uzmanı görevinde bulunan Profesör Doktor Canan Karatay;

Canan Karatay'dan doğal pastırma açıklaması geldi


Kayseri ili içerisinde bu sene üçüncüsü gerçekleştirilen Kitap Fuarı'na katılım sağlayan İç Hastalıkları ile Kardiyoloji Uzmanı görevinde bulunan Profesör Doktor Canan Karatay; ''Doğal bir durumda, hiç işlem görmemiş, iç kısmına katkı maddesi ilave edilmemiş pastırma dünya üzerindeki en sağlıklı ettir. Paranız var ise bol bir miktarda yiyebilirsiniz. Pastırma vücut içerisindeki alevlenme ile birlikte hastalıkları da  önler'' ifadelerine yer verdi.

Çok fazla sayıda vatandaşın katılmış olduğu bu program içerisinde Karatay, slaytla birlikte bir sunum gerçekleştirdi.

Karatay burdaki konuşmasında, geleneksel  durumda bulunan pastırmanın zararsız olduğunu açıkça ifade ederek, "Doğal bir durumda, hiç işlem görmemiş, iç kısmına katkı maddesi ilave edilmemiş pastırma dünya üzerindeki en sağlıklı ettir.  Kırmızı et tamamen doğal bir durumda  olduğu zaman çok daha sağlıklıdır. Kırmızı etin iç kısmında yer alan yağ da doğal olduğunda çok sağlıklıdır. Yağla birlikte kırmızı etle beraber yendiğinde ise proteinin vücut içerisine maksimum bir seviyede yararı bulunmaktadır. Pastırma içerisinde de  kırmızı et ile birlikte yağ da yer almaktadır. İşte bu durum ise doğanın özel bir dengesidir. İnsan vücuduna  da o şekilde girmesi gereklidir. Ancak içerisinde hiç katkı maddesi yer almayacak. Şimdi üretilmiş olduğu gibi fabrikalar içerisinde üretilmeyecek. Eski ve doğal  durumda bulunan pastırmadan söz ediyorum. Paranız var ise bol bir miktarda yiyebilirsiniz. Pastırma vücut içerisinde yer alan alevlenme ile birlikte hastalıkları da önlemektedir. .'' ifadelerine yer verdi.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.