Cinsel organını bağırsaktan yaptılar

Konya ilinde, doğuştan bir cinsel organı bulunmayan, tek bir tane böbreği ise rahmin yerinde yer alan hastaya, böbreği korunup kalın bağırsaklarından cinsel organ yapılmış oldu.

Cinsel organını bağırsaktan yaptılar


Konya ilinde, doğuştan bir cinsel organı bulunmayan, tek bir tane böbreği ise rahmin yerinde yer alan hastaya, böbreği korunup kalın bağırsaklarından cinsel organ yapılmış oldu. Hastanın Türkiye'de sağlık literatürene girecek olan özelliğinin böbreğin komple rahmin bulunduğu yerde bulunmasını ifade eden Kadın Hastalıkları ile Doğum Uzmanı görevinde bulunan Doktor Naim Ünsal; ''Böbreği operasyon yapılacak sahadan uzaklaştırmamız gerekliydi. Böbreği ordan tamamen uzaklaştırdık ancak bunu yaptığımız esnada tabiiki de fazlasıyla hassasiyet göstermiş olduk. Öte yandan hastaya kendi kalın bağırsağını kullanarak bir cinsel organ yapmış olduk'' ifadelerine yer verdi.

İstanbul ilinde yaşamını sürdüren 29 yaşında bulunan Y. Ç, doğuştan makatı ile birlikte rahmi ve de  cinsel organı bulunmayan, tek börekli bir şekilde dünyaya gözlerini açtı. Makat bölgesinde uzun bir zaman boyunca tedavi görmüş olan Y. Ç. regl olamamasından dolayı ergenlik dönemi içinde yeniden hastaneye başvurdu. Tek  bir böbreğinin rahim bölgesinin olduğu yerde bulunduğu belirlenen ve hastanelerden almış olduğu ''Masadan kalkamazsın, olmaz'', Yaşamını böyle sürdür'' şeklindeki yanıtlarla içine kapanmış olan Y. Ç, eşi ile tanışmasının hemen sonrasında hayata tutunmuş oldu ve internette dolaştığı esnada bir tane doktorun ameliyatı yaptığını gördü. Bunun hemen sonrasında Konya'da yer alan  Dr. Ali Kemal Belviranlı Kadın Doğum ile Çocuk Hastalıkları Hastanesine başvuruda bulunan Y. Ç, yapmış olduğu görüşmelerin sonrasında ise tedavi olabilmek amacıyla ameliyat olma konusunda bir karar verdi.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.