Facebook'ta toplanmış olan yardımla çocuğa sahip oldular

İngiltere içerisinde bir çift tüp bebek tedavisi amacıyla gerekli paraları olmadığı için yardım sosyal medyaya yöneldi.

Facebook'ta toplanmış olan yardımla çocuğa sahip oldular


İngiltere içerisinde bir çift tüp bebek tedavisi amacıyla gerekli paraları olmadığı için yardım sosyal medyaya yöneldi.

Kanser tedavileri esnasında tanışmış olan Marisha Chaplin ile Jon Hibbs, ''tüp bebek tedavisi'' şeklinde tabir edilmiş olan IVF yöntemi ile bir bebek sahibi oldu fakat 2. çocuk amacıyla tedaviye maddi durumları yeterli olmadı.

Sosyal medya üzerinde kendiliğinden bir araya gelmiş olan bir grup, çiftin çocuk sahibi olabilmesi amacıyla gerekli olan 2.000 pound (yaklaşık olarak 13.000 Türk Lirası) tutarında bir para topladı.

Marisha Chaplin, geçmiş olduğumuz Cumartesi gününde sezaryen doğumla bir kız bebek dünyaya getirmiş oldu.

Marisha ise doğum yapar yapmaz Facebook platformunun bağışçılarına müjdeli durumdaki haberi verdiğini ifade etti.

''Fazlasıyla minnettarız''

Marisha ise; ''Cumartesi sabahı doğum esnasında almış olduğum ilaçların halen etkisi altındayken bağışçılara bir mesaj gönderdim. Bu çok şahane bir duyguydu. Tahmin etmiş olduğumuzdan daha  da güzel. Bu noktaya gelebilecek olduğumuzu hiç düşünmemiştik'' ifadeleriyle konuştu.

Birinci çocukları Evie'nin ise kardeşini çok fazla sevmiş olduğunu ifade eden Marisha, çift olarak bağışçılara çok büyük bir minnet duymakta olduklarını ifade etti.

Çift daha önce yapmış oldukları tüp bebek tedavisi içerisinden dondurulmuş yumurtaları kullandıklarından dolayı çocukları Evie ve de Isla genetik bir şekilde de tam anlamı ile kardeş.

Marisha sözlerini şu şekilde devam ettirdi;

''Daha öncesinde 2. çocuğa sahip olamayacak olduğunuzu düşündüğümüzden dolayı şu anda yaşananalara halen inanamamaktayız. Hatta Isla dünyaya geldiği zaman bu bizim bebeğimiz mi? bu gerçek mi? şeklinde düşündük''

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.