Sony Xperia L3 modelinin tasarımı sızdırıldı

Sony şirketinin akıllı telefon dünyası içerisindeki popülaritesini yitirme sebeplerinin ilk sırasında, şüphesizki senelerdir aynı tasarımı kullanmayı sürdürmesi gelmekte.

Sony Xperia L3 modelinin tasarımı sızdırıldı


Sony şirketinin akıllı telefon dünyası içerisindeki popülaritesini yitirme sebeplerinin ilk sırasında, şüphesizki senelerdir aynı tasarımı kullanmayı sürdürmesi gelmekte. Firmanın ilk  çıkarttığı Xperia modelindeki akıllı telefonlarıyla bu sene satışa çıkarttığı akıllı telefonların arasında tasarımsal çizgiler açısından çok büyük  bir oranda benzerlikler bulunduğu tartışmaya bile gerek olmayan bir gerçek.

Çünkü, öteki akıllı telefon üreten firmaların 3 sene önce satışa çıkarttığı amiral gemisi modelleri ile bu sene satışa çıkartmış olduğu modeller arasında tasarımsal yönden adeta bir uçurum mevcut. Xperia XZ4 isimli modeliyle beraber firmanın tasarımı komple yenileyecek olduğu bilinirken, yakın bir zamanda tanıtımı yapılacak bir başka model olarak öne çıkan Xperia L3  modeli ise hayal kırıklığına sebep oldu.

Geçmiş olduğumuz günler içerisinde Amerika Birleşik Devletleri'nin Federal İletişim Kurulu (FCC) içerisinden sertifikasını almış olan Xperia L3 isimli model maalesef Sony şirketinin çok büyük eleştirilere maruz kalmış olduğu eski tasarım anlayışını sürdürecek. FCC üzerinde yer alan belgelerine bakılırsa cihazın ekran boyutuda 5.73 inç büyüklüğüne sahip. Köşegen durumdaki uzunluğunun da 165.6 milimetre olduğu belirtilmiş. Arada yer alan 20 cm’lik fark ise alt ve de üst bölümde çerçeve şeklinde karşımıza çıkmış olacak.

Akıllı telefon üretici firmalarının kamerası ekran üzerine gömülü telefonları satışa çıkartmaya başladığı ve hatta komple çerçevesiz tasarımla ilgili hoparlörü ortadan kaldırma konusunda çalışmalar yaptığı günümüzde, Sony şirketinin bu tarzdaki bir tasarımla kullanıcıların karşısına çıkacak olması rekabete 10 puanlık bir geride başlamasına da sebep olmakta.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.