Kanser olmasına rağmen vazgeçmedi ve ikiz dünyaya getirdi

İzmir ili içerisinde, meme kanseriyle ilgili tedavi görmekte olan ve doktorların sürekli olarak ''Hamile kalamazsın'' şeklinde konuştuğu Meryem Avcılar kontrol amacıyla gitmiş olduğu hastane içerisinde hamile  bir durumda olduğu bilgisine ulaştı

Kanser olmasına rağmen vazgeçmedi ve ikiz dünyaya getirdi


İzmir ili içerisinde, meme kanseriyle ilgili tedavi görmekte olan ve doktorların sürekli olarak ''Hamile kalamazsın'' şeklinde konuştuğu Meryem Avcılar kontrol amacıyla gitmiş olduğu hastane içerisinde hamile  bir durumda olduğu bilgisine ulaştı. Yakınları tarafından söylenen ''Bebekleri aldır'' şeklindeki telkinleri de hiç bir şekilde dinlememiş olan Avcılar, kanseri yenerek ikizlerini de sağlıklı bir şekilde dünyaya getirmiş oldu.

İzmir ilinin Kemalpaşa ilçesi içerisinde yaşamını sürdüren Avcılar, birinci çocuğunu dünyaya getirdikten sadece 3 sene sonrasında gitmiş olduğu Ege Üniversitesi (EÜ)'nin Tıp Fakültesi Hastanesi içerisinde meme kanseri olduğu bilgisine ulaştı. Bir tane göğsü alınmış olan ve 1 seneye yakın bir zaman boyunca da kemoterapi tedavisi görmüş olan, doktorların ise sürekli olarak ''hamile kalmaması''nın gerekli olduğunu telkin etmiş olduğu Avcılar, 1 seneden sonra nüksetmiş olan hastalığıyla alakalı olarak hasteneye gittiği zaman ikiz bebeklerine hamile olduğu bilgisine ulaştı. Öteki göğsü üzerinde de kötü huylu bir tümöre rastlanmış olan Avcılar için doktorlar, kendi sağlığının daha da kötüye gidebilecek olduğunu ve bebeklerinin sakat bir şekilde dünyaya gelmesi riskini de anlattı. Avcılar ise, buna rağmen ikizlerini dünyaya getirme konusunda bir karar aldı.

İkiz bebekleri 13 haftalıkken ameliyat edilerek öteki göğsü de alınmış olan Avcılar, bir taraftan da kemoterapi tedavisi görmeye devam etti. Avcılar, yaşamış olduğu sıkıntılara karşın Alya ile birlikte Alas adını vermiş olduğu ikiz bebeklerini dünyaya getirmiş oldu. Alya isimli bebek kalbi delik bir şekilde doğdu ve geçirmiş olduğu ameliyat ile beraber sağlığına kavuşmuş oldu.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.