Koronavirüs'te ölenlerin sayısı hala çok yüksek

Ülkemiz içerisinde koronavirüsten kaynaklanan vakalarla birlikte ölüm sayıları düne göre düşüş göstermiş durumda.

Koronavirüs'te ölenlerin sayısı hala çok yüksek


Ülkemiz içerisinde koronavirüsten kaynaklanan vakalarla birlikte ölüm sayıları düne göre düşüş göstermiş durumda. 25 Eylül tarihi içerisinde açıklanmış olan verilere bakılırsa; vakaların sayısı 1.665 kişi artış göstererek 311.455'e kadar yükselmiş oldu. 73 kişinin yaşamını yitirmiş olmasıyla toplamda vefat etmiş olanların sayısı da 7.858'e kadar çıkmış oldu.

Sağlık Bakanlığı, ülkemizin Günlük Koronavirüs Tablosu'nu paylaşmış oldu. 25 Eylül tarihi içerisinde açıklanmış olan son 24 saatlik verilere bakılırsa; 1.665 tane yeni vaka tespit edilmiş durumdayken vefat etmiş olanların sayısı da 73 şeklinde gerçekleşmiş durumda. Böylelikle Türkiye içerisinde koronavirüsten dolayı yaşamını yitirmiş olanların sayısı 7.858 kişiye, toplamda gerçekleşmiş olan vakaların sayısı da 311.455'e kadar yükselmiş oldu.

Geçmiş olduğumuz 24 saatlik zaman zarfında tedavisi tamamlanmış olan 1.318 tane hastanın daha taburcu edilmesiyle toplamda iyileşmiş olan hastaların sayısı 273.282'ye kadar yükselmiş oldu. Toplam da gerçekleşmiş olan testlerin sayısı 9.834.572 tane olmuşken, ağır durumdaki hastaların sayısı 1.601 kişi, hastalar üzerinde zatürre oranı da %6.6 olmuş durumda.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.