Bill Gates salgının 2022'de biteceğini açıkladı

Koronavirüsle alakalı salgın boyunca ismi çok sık bir şekilde gündeme gelmiş olan Bill Gates, yeniden fazlasıyla konuşulacak açıklamalar gerçekleştirdi.

Bill Gates salgının 2022'de biteceğini açıkladı


Koronavirüsle alakalı salgın boyunca ismi çok sık bir şekilde gündeme gelmiş olan Bill Gates, yeniden fazlasıyla konuşulacak açıklamalar gerçekleştirdi. Kovid-19 ile alakalı aşının 2021 senesinin ilk ayları içerisinde kullanıma girmesi konusunda bir beklentisi bulunduğunu ifade eden Bill Gates, söz konusu bu salgının ise 2022 senesinde sona erebilecek olduğunu ifade etmiş durumda.

İlk önce 2019 senesinin Aralık ayında Çin'de yer alan Hubei eyaletindeki Vuhan kenti içerisinde ortaya çıkmış olan ve kısa zaman içinde bütün bir dünyayı etkisinin altına almış bulunan yeni tip koronavirüs salgınından dolayı dünyanın tamamında 977.000 taneden çok insan yaşamını yitirmiş durumdayken 31 milyon taneden fazla insan da salgına yakalanmış oldu. Koronavirüsle alakalı salgın ortaya çıkmış olduğundan bu yana yapmış olduğu açıklamalardan dolayı en tartışılmakta olan isimlerin ilk sırasında yer alan Bill Gates, söz konusu salgının 2022 senesinde sona erebilecek olduğunu ifade etmiş durumda.

Bill Gates koronavirüsle alakalı dönemin de en tartışılan isimlerinden bir tanesi olarak öne çıktı. Çünkü komplo teorisyenlerinden bazıları söz konusu bu salgını Bill Gates'in çıkartmış olduğunu, Gates'in insanların tamamına koronavirüs aşısı aracılığıyla çip takacak olduğunu da iddia etmekteler. Bill Gates de nerdeyse her yaptığı açıklanada bu konuyu kesin bir dille yalanlamakta ve koronavirüs ile alakalı  çok önemli öngörülerini paylaşmaya devam etmekte. Aynı en son açıklaması üzerine yapmış olduğu gibi.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.