Sarhoş hemşire, doğum sırasında bir bebeğin kafasını koparttı

Hindistan içerisinde  doğum esnasında erkek bir hemşire tarafından çok sert çekilmiş olan bebeğin kafasının koptuğu açıklandı.

Sarhoş hemşire, doğum sırasında bir bebeğin kafasını koparttı


Hindistan içerisinde  doğum esnasında erkek bir hemşire tarafından çok sert çekilmiş olan bebeğin kafasının koptuğu açıklandı. Erkek olan hemşire, bebeğin kafasız  durumdaki vücudunu ise hastanede yer alan morga kaldırdı. Olaydan sonra açıklama yapmış olan hamile kadının kocası ise, erkek olan hemşirenin doğum esnasında sarhoş bir durumda olduğunu ifade etti.

Hindistan'da yer alan Ramgarh şehri içerisinde Dikhsa Kanwar adlı bir kadın doğum sancıları tuttuğu için kocası tarafından hastaneye kaldırıldı. Doğum esnasında ise erkek  bir hemşire, bebeğin kafasını fazlasıyla sert çekerek annesinin karnından çıkartmayı istediği esnada bebeğin kafasını koparttı.  Daha sonrasında ise bu hemşire bir arkadaşıyla beraber kafasız durumdaki bebeğin vücudunu hastanede yer alan morga götürdü.

Kadın doğum uzmanı  görevinde bulunan Doktor Ravindra Sankhla ise, hemşirelerin doğum esnasında bebeğin kafasını kopartmış olduğunu ve kopmuş olan kafanın anne rahmi içerisinde kaldığını ifade etti. Öteki doktorların da yardımlarıyla gerçekleştirilen operasyondan sonra bebeğin kopmuş durumdaki kafası ise sıkışmış olduğu yerden çıkartıldı. Farklı bir tane hastanenin yoğun bakımına kaldırılmış olan anne ise halen yaşam mücadelesi vermekte.

Olaydan sonra 2 tane erkek hemşireyle alakalı bir soruşturma açıldığı açıklanırken, hamile durumdaki kadının kocası olan Bhati ise, eşinin doğumu için giren 2 tane erkek hemşirenin doğum esnasında sarhoş bir durumda olduklarını ve çocuğu tamamen bilinçsiz bir biçimde çok sert davranarak anne karnından çıkartmaya çalıştıkları esnada bebeğin kafasını kopartmış olduklarını ifade etti.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.