Tam 6 kiloluk bir kist alındı

Kocaeli Karamürsel Devlet Hastanesi içerisinde gerçekleştirilmiş olan ve 2 saat devam eden başarılı operasyon sonrasında Asiye Kapıcıoğlu'nun (56) karın bölgesinden 30 santimetrelik çağa sahip ve 6 kiloluk ağırlığı bulunan bir kist çıkartıldı

Tam 6 kiloluk bir kist alındı


Kocaeli Karamürsel Devlet Hastanesi içerisinde gerçekleştirilmiş olan ve 2 saat devam eden başarılı operasyon sonrasında Asiye Kapıcıoğlu'nun (56) karın bölgesinden 30 santimetrelik çağa sahip ve 6 kiloluk ağırlığı bulunan bir kist çıkartıldı. Kapıcıoğlu karnında yer alan şişliğin kilo almayla alakalı olduğunu düşünmekte bulunduğunu ifade ederek; ''Kitle tamamen çıkarıldıktan sonrasında ise ''oh be dünya varmış'' şeklinde konuştum. Keşke daha öncesinde gelseydim bu kadar büyüme göstermeden bir çare bulunabilirdi'' ifadelerine yer verdi.

Karamürsel Devlet Hastanesi içerisine karın bölgesinde şişlik ile birlikte ağrı ve de kabızlık benzerindeki şikayetlerle başvurmuş olan Asiye Kapıcıoğlu, genel cerrahi polikliniğine sevk edildi. Hastanın yapılmış olan muayenesi esnasında karnının içerisinde 30 santimetre büyüklüğüne sahip bir kist tespit edildi. Yapılmış olan tetkik ile birlikte muayeneler sonrasında Kapıcıoğlu, Genel Cerrahi Uzmanı görevinde bulunan Operatör Doktor Bilal Kabalak ve de ekibi tarafından ameliyata alındı. Gerçekleştirilmiş olan başarılı ameliyat sonrasında Asiye Kapıcıoğlu'nun karın kısmından tam 30 santimetrelik çapa sahip ve 6 kilo ağırlığı bulunan bir kist çıkartıldı.

3 ila 4 seneden beri karnında bir şişlik olduğunu ifade eden Kapıcıoğlu sonrasında ise; ''Karnımda yer alan şişliğin normal bir durum olduğunu ve aslında kilo alma ile alakalı olduğunu düşünmekteydim. Şişkinlik ile birlikte şikayetlerimin artmasından dolayı Karamürsel Devlet Hastanesi'ne muayene olmak amacıyla geldim. Yapılmış olan tetkikler sonrasında karnımda yer alan şişliğin  çok büyük bir kitle olduğu da anlaşılmış oldu. Kitle çıkartıldıktan sonrasında ise ''oh be dünya varmış'' şeklinde konuştum. Keşke daha öncesinde hastaneye gelseydim de bu kadar büyümeden öncesinde bir çare bulunurdu'' ifadelerine yer verildi.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.