Gelecek sene o oyunla alakalı yeni bilgiler gelmiş olacak

Kojima Productions şirketinin resmi Twitter sayfası üzerinden paylaşılmış olan bir gönderi içerisinde, Death Stranding’e yönelik yeni bilgileri öğrenebilmeleri amacıyla oyuncuların Çarşamba gününü beklemesini talep etti.

Gelecek sene o oyunla alakalı yeni bilgiler gelmiş olacak


Kojima Productions şirketinin resmi Twitter sayfası üzerinden paylaşılmış olan bir gönderi içerisinde, Death Stranding’e yönelik yeni bilgileri öğrenebilmeleri amacıyla oyuncuların Çarşamba gününü beklemesini talep etti. Duyuru ise ‘'İpi oluştur’' şeklindeki sözler ile sona ediyor. Hideo Kojima bu bahsi geçen sözü daha öncesinde Death Stranding’e yönelik vermiş olduğu röportajlar içerisinde kullanmıştı.

Çarşamba gününde gelecek şeyin bir tane fragman olması konusunda beklenti var. Kojima şirketi, bu senenin ilk dönemlerinde Death Stranding isimli oyunun bu sene gelecek olduğunu resmen duyurmuştu. Sony şirketinin God of War ile birlikte Marvel’s Spider-Man ve de Detroit: Become Human benzerindeki başlıkların çıkma tarihlerini duyurabilmek amacıyla uzun bir zaman boyunca bekleme politikasını göz önünde bulunduracak olursak, oyunun senenin 2. yarısı çıkması çok daha fazla bir ihtimaldir.

PlayStation 5 isimli konsolun 2019 cari senesi içinde piyasaya çıkartılmayacak olması ve The Last of Us: Part 2 isimli oyun gibi oyunların PS5 konsoluna özel olmamasıyla beraber, Death Stranding isimli yapımın erken bir şekilde piyasaya çıkartılması hem Kojima Productions şirketinin hem ise Sony şirketinin faydasına olacak desek yanlış olmaz. Çünkü Naughty Dog’un kıyamet sonrasındaki temasına sahip dev oyunlarından The Last of Us: Part 2 ile birlikte Sucker Punch’ın Ghosts of Tsushima isimli yapımı PS5 konsoluna özel  olarak çıkacak. Death Stranding  isimli yapım ise şu an da PlayStation 4 konsolu için geliştirilmekte.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.